Stop buat sementara waktu

Recommended Brokers


peningkepala

Fun Poster
Joined
Mar 2, 2011
Messages
126
Reaction score
0
Points
0
-thanks atas sume feedback ... kalo ade update nnt akan diberitahu-
 
Last edited:
Sponsored Post

TT

CG Super Hardcore Club
Gold Member
Joined
Jan 13, 2009
Messages
148,662
Reaction score
20,602
Points
163
Location
cybertorium, level 3
die dah xnak tu..ko ni setakat teman jalan2 je..hati kt ko xde..sapela xsuka jalan2 org payung

lagi pun ko bukan ada declare pape pun tapi frust ko mcm bercinta plak..haish
 

peningkepala

Fun Poster
Joined
Mar 2, 2011
Messages
126
Reaction score
0
Points
0
die dah xnak tu..ko ni setakat teman jalan2 je..hati kt ko xde..sapela xsuka jalan2 org payung

lagi pun ko bukan ada declare pape pun tapi frust ko mcm bercinta plak..haish
ekceli blom sempat declare .. br plan nk declare tp da jadi camni ... tapi before this byk kali kuar jenjalan berdua ok je .. even da kenalkan kt kakak dier lg
 

Jantan Kopi Ambiak

Fun Poster
Joined
Jun 16, 2013
Messages
316
Reaction score
65
Points
0
ekceli blom sempat declare .. br plan nk declare tp da jadi camni ... tapi before this byk kali kuar jenjalan berdua ok je .. even da kenalkan kt kakak dier lg
adik kurang power ni. contact abang segera abang kasik power superman sampai perempuan tergilakan adik.

yang mana mahu jadi superman malam sampai ke pagi boleh juga hubungi saya.
 

phv2787

Legendary Member
Joined
Mar 29, 2008
Messages
15,585
Reaction score
92
Points
0
Location
bulan
adik kurang power ni. contact abang segera abang kasik power superman sampai perempuan tergilakan adik.

yang mana mahu jadi superman malam sampai ke pagi boleh juga hubungi saya.
wahahaha...siap pomot kt TT tu...mari la bekocak...:)):)):eek:
 

highway

Active+ Member
Joined
Oct 17, 2009
Messages
4,414
Reaction score
293
Points
0
Ko Cari je yang lain...perempuan berlambak...takpayah nampak sangat ko terhegeh hegeh nak kat dia..menjatuhkan maruah kaum adam je la....ko ajar dia sikit...makin bagi muka makin tinggi la tahap kolestrol dia tuh...kali nii....biar dier dtg melutut kat ko...amacam:">:">:">...
 

peningkepala

Fun Poster
Joined
Mar 2, 2011
Messages
126
Reaction score
0
Points
0
yg pelik tu sebab seblom ni berkawan ok je ... xde masalah ape pon ... tp bile jadi camni aku pelik ... or dier sekadar nak test aku yg aku btol2 suke kat dier???
 
Sponsored Post
Top
Log in Register