BTC USD 46,074.9 Gold USD 1,845.36
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Sparepart laptop & brg letrik & eletronik

a.j

Fun Poster
Joined
Oct 6, 2011
Messages
705
Reaction score
0
Points
10
salam all..aku nak mintak tolong geng sume yg bijaksana hehe:D

Camni ade tak antara korang yang tau mane nak beli sparepart ni area shah alam,klang @ sg buloh ke???aku xnak jawapan " jalan pasar" pasal kalo tu aku pon tau..aku xsempat nak gi sane..lgpon xkan stiap kali de brg rosak aku kene turun sane..

p/s: utk pengetahuan korg aku nak beli brg2 ni psl aku wat repairing service,aku slalu amik brg kt tg karangje psl aku kenal ngan cine2 area sane..senang nak beli brg tp jauh la hehe

tq geng:)cgrock
 

Attachments

  • IMAG1402.jpg
    IMAG1402.jpg
    1.4 MB · Views: 23
  • IMAG1403.jpg
    IMAG1403.jpg
    1.4 MB · Views: 23
Sponsored Post

a.j

Fun Poster
Joined
Oct 6, 2011
Messages
705
Reaction score
0
Points
10
uik xde sape nak hulurkan bantuan ke??kene tuka nickname gegirl sexy nih mesti ramai yang konon macho nak bantu hahahaha:eek:
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register