notebook spare part

  1. imshah

    Wanted [Dah tutup] Mobo Acer 4738g

    Assalamualaikum dan salam sejahtera warga CG :)cgrock Saya mencari motherboard yg dah rosak untuk laptop model Acer 4738G. Model mobo mcm gambar di bawah: Harga yg ditawar bergantung kepada kondisi motherboard COD di LRT Sentul atau Poslaju Terima kasih :)
  2. bagcrew

    Wanted Notebook Acer Aspire 4741z

    salam warga cg...saya mencari laptop Acer 4741z series untuk buat spare part...nak repair laptop lame bagi untuk bebudak....Kalau Ade model nie mane2 tersorok boley pm sy...mengharap nie...terima kasih:)
  3. A

    Wanted Sparepart laptop & brg letrik & eletronik

    salam all..aku nak mintak tolong geng sume yg bijaksana hehe:D Camni ade tak antara korang yang tau mane nak beli sparepart ni area shah alam,klang @ sg buloh ke???aku xnak jawapan " jalan pasar" pasal kalo tu aku pon tau..aku xsempat nak gi sane..lgpon xkan stiap kali de brg rosak aku kene...
  4. O

    Wanted Mencari Sparepart utk Laptop/Notebook 1Msia

    Salam saya mencari sparepart laptop/notebook 1Msia sape2 kt sini ade jual mcm keyboard,bateri/charger,motherbord, dll nanti pm saya harga best price n harga borong terima kasih:D
  5. ajib88

    Wanted Spare parts laptop second Hand

    Salam warga CG, saya nak mencari part-part laptop second (terpakai) sebagai contoh: 1) DVD Rom (Sata/IDE) 2) LED/LCD yang elok boleh dipakai (tak pecah or retak) 3) HDD Second IDE/Sata Laptop sahaja kalau boleh yang ada laptop2 rosak nak buang boleh tolak dekat saya..saya beli..coz nak buat...
  6. REMEDY KARUNG GUNI

    Wanted Kitar semula komputer rosak untuk tunai-lebih tinggi dari kedai besi buruk

    Salam Semua, membazir adalah amalan syaitan, rm10 x byk kan? tapi kalau dah ada 5 biji monitor rosak dan 5 biji cpu rosak dah jadi RM100...so, kalau korang buang saja..kira mcm korang buang duit rm100 KALAU ADA SESAPA NAK BUANG...REMEDY KARUNG GUNI NAK BELI.. INI UTK YG ROSAK, OBSOLETE &...
Top
Log in Register