Spamming Email

Recommended Brokers


f1fanz_90

Banned
Joined
Dec 4, 2007
Messages
1,685
Reaction score
31
Points
30
Salam semua

Di sini saya nk tanya pendapat para otai2 ntenet kt CG ni

Ada x cara utk kita antr emel yg mengandungi virus ke adress emel yg suka sgt antr bnda2 spam ni

Virus ni klu bley, biar la trus masuk ke dalam pc owner tu dgn x pyh owner tu download fail atu apa2 ka

mean virus tu akan attact trus owner pc tu

bukan apa, geram sgt ni sbb tiap2 ari ada ja emel yg bukan2 masuk

promote sna sini
 
Sponsored Post

CrusheD_LameR

Moderator
Joined
Dec 25, 2007
Messages
1,308
Reaction score
72
Points
30
biasanye email spam ni adalah one way...

dia boleh hantar..

kalau reply pon dia tak leh terima..atau tak baca langsung...

spam tu biasanye untuk iklan2, ade link ke web yang diorang promote tu...

atau virus...

kalau virus, virus tu pandai la nak send information ke owner dia..tak yah susah2 virus tu nak email balik kat owner tu haa...

best way nak kurangkan spam ni, jangan mudah sangat letak alamat email kat tenet..
 

f1fanz_90

Banned
Joined
Dec 4, 2007
Messages
1,685
Reaction score
31
Points
30
aiseh

gua jarang btul exposed emel adress ni

tp yg satu ni, entah mcm mna bley tetiba spam masuk

mak aih, rasa mcm nk serang ja emel tu

pas2 ada skali tu, bley pla ada mamat ni antr emel maki sya yg sya gi spam dia

pdhl x pernah la sya nk buang masa g spam orang ni
 

skyline0876

Fun Poster
Joined
Oct 16, 2008
Messages
177
Reaction score
0
Points
10
samalah mcm aku.email aku yg x penah bg kat org pun dh penuh dgn spam.tension btl:mad::mad:
 

azanney

CG Top Poster Club
Joined
Oct 18, 2008
Messages
49,262
Reaction score
351
Points
131
buat je emel baru..pastu jgn exposed email address tu..simpan bawah bantal je...
 

smileyjawa

Active+ Member
Joined
Jan 3, 2007
Messages
3,702
Reaction score
27
Points
30
biasa email kte ni senang dpt dr kwn2 yg ske fwd2 email2...
 

mustopa_a

Legendary Member
Joined
Apr 9, 2008
Messages
12,098
Reaction score
73
Points
120
filter tu ..buat je.. walaupun beratus.. janji.. tak masuk ke alamat kita
 

hello4u

Banned
Joined
Jan 14, 2010
Messages
6,924
Reaction score
8
Points
65
biasa ler tue....jgn mereka hntr arsenik dah lerr...
 

f1fanz_90

Banned
Joined
Dec 4, 2007
Messages
1,685
Reaction score
31
Points
30
x kira

kalau bley sya nk yg suka antr spam ni

sya nk antr virus kt pc diorang

biar smpi drg kna format pc drg

worst case

beli pc baru

biar pdn dgn muka diorang
 
Sponsored Post
Top
Log in Register