(Q & A) Sony Ericsson W995

CG Sponsors




Sponsored Post

302

Legendary Member
Joined
Apr 30, 2009
Messages
10,841
Reaction score
65
Points
125
aku jatoh cinte lagi wawawa:)paid
 

renxu

Super Active Member
Joined
Aug 6, 2008
Messages
6,634
Reaction score
213
Points
73
salam//:D aku pakai phone neh..tp sebagai second enset jek..k,pasal phone ni,aku mmg puas hati..cume,walopon camera die 8.1 megapixel,gambar die mmg xwape sharp..lagi sharp iphone 3gs aku..serius.tp,bab sound die mmg gile terbaik..earphone die pon da canggih..xmcm yg dolu2 pny..aku rekemen sape yg nak amek hp neh..:D
 

endingman86

Legendary Member
Joined
Jun 5, 2008
Messages
11,492
Reaction score
61
Points
120
sony ericsson paling aku puja adalah sony w900i.....memang superb....
 

imatheonlyone

Legendary Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
13,298
Reaction score
484
Points
141
lagi tgi teknologi 2, lagi tgi kadar kerosakan..

so beware ler sape yg nak pakai phone ni
 

302

Legendary Member
Joined
Apr 30, 2009
Messages
10,841
Reaction score
65
Points
125
salam//:D aku pakai phone neh..tp sebagai second enset jek..k,pasal phone ni,aku mmg puas hati..cume,walopon camera die 8.1 megapixel,gambar die mmg xwape sharp..lagi sharp iphone 3gs aku..serius.tp,bab sound die mmg gile terbaik..earphone die pon da canggih..xmcm yg dolu2 pny..aku rekemen sape yg nak amek hp neh..:D
urm bab kamera 2 dah dijangke..tp aku x kesah sgt:D
 

ejalmlk

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Aug 8, 2008
Messages
10,497
Reaction score
43
Points
120
berapa rega niee ?? nak tau jugak nieeee
 
Sponsored Post
Top
Log in Register