sonic + pvsra

Recommended Brokers


Forex Chart

zulsur

Freshie
Joined
Mar 30, 2009
Messages
14
Reaction score
1
Points
8
ade x geng sonic kat area klang valey ni? nak cari geng tuk trade skali. bole blaja sama2. asyik baca forex factory je.
 
Sponsored Post

azam575

CG Hardcore Club
Joined
Jul 19, 2007
Messages
98,102
Reaction score
826
Points
566
cuba share teknik tu :)paid
 

zulsur

Freshie
Joined
Mar 30, 2009
Messages
14
Reaction score
1
Points
8
Tu la. macam xde je. nak share saya x reti nak share. lagipon tgh belajar. x proven pon sindri. tapi dari forum seberang mmg berkesan. Cuma tu la, nak cari geng duduk skali bincang n share mana yang paham. two brain is better than 1. kan.
 

demolationz

Active Member
Joined
Jan 14, 2013
Messages
1,724
Reaction score
81
Points
30
Tu la. macam xde je. nak share saya x reti nak share. lagipon tgh belajar. x proven pon sindri. tapi dari forum seberang mmg berkesan. Cuma tu la, nak cari geng duduk skali bincang n share mana yang paham. two brain is better than 1. kan.
selalu ngadap forum FF ke TT ? dah lama pakai teknik ni ? :-?
 

zulsur

Freshie
Joined
Mar 30, 2009
Messages
14
Reaction score
1
Points
8
FF. memang mengadap tu je skang. duk stadi diorang nye analysis. so far penin lagi. x lama pon. baru 2 3 bulan
 
Last edited:

muzai

Fun Poster
Joined
Dec 2, 2007
Messages
245
Reaction score
28
Points
20
So far, apa yang aku faham daripada teknik 'sonic pvsra' ni berkaitan rapat dengan price action.. Sapa2 yang mahir dengan price action, teknik sonic ni akan jadi mudah..
 

matlan

Passed Away
Joined
Apr 11, 2007
Messages
7,279
Reaction score
165
Points
73
Boleh print skrin graf nk tgk n kaji huhuhuuu

ade x geng sonic kat area klang valey ni? nak cari geng tuk trade skali. bole blaja sama2. asyik baca forex factory je.
 

abu85

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 31, 2008
Messages
30,146
Reaction score
452
Points
131
ni yang kena buka FF...ni ceduk dari sana... apply disini huhu
 

FXerha

Super Active Member
Joined
Aug 14, 2014
Messages
5,249
Reaction score
114
Points
73
same mcm vsa..nk blaja kne gi FF
 
Sponsored Post
Top
Log in Register