sonic + pvsra

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.14084
USD / JPY
107.254
GBP / USD
1.2581
USD / CHF
0.94044
USD / CAD
1.35942
EUR / JPY
122.360
AUD / USD
0.70045

CG Sponsors




zulsur

Freshie
Joined
Mar 30, 2009
Messages
14
Reaction score
1
Points
8
ade x geng sonic kat area klang valey ni? nak cari geng tuk trade skali. bole blaja sama2. asyik baca forex factory je.
 
Sponsored Post

azam575

CG Hardcore Club
Joined
Jul 19, 2007
Messages
98,542
Reaction score
828
Points
566
cuba share teknik tu :)paid
 

zulsur

Freshie
Joined
Mar 30, 2009
Messages
14
Reaction score
1
Points
8
Tu la. macam xde je. nak share saya x reti nak share. lagipon tgh belajar. x proven pon sindri. tapi dari forum seberang mmg berkesan. Cuma tu la, nak cari geng duduk skali bincang n share mana yang paham. two brain is better than 1. kan.
 

demolationz

Active Member
Joined
Jan 14, 2013
Messages
1,726
Reaction score
82
Points
40
Tu la. macam xde je. nak share saya x reti nak share. lagipon tgh belajar. x proven pon sindri. tapi dari forum seberang mmg berkesan. Cuma tu la, nak cari geng duduk skali bincang n share mana yang paham. two brain is better than 1. kan.
selalu ngadap forum FF ke TT ? dah lama pakai teknik ni ? :-?
 

zulsur

Freshie
Joined
Mar 30, 2009
Messages
14
Reaction score
1
Points
8
FF. memang mengadap tu je skang. duk stadi diorang nye analysis. so far penin lagi. x lama pon. baru 2 3 bulan
 
Last edited:

muzai

Fun Poster
Joined
Dec 2, 2007
Messages
255
Reaction score
28
Points
20
So far, apa yang aku faham daripada teknik 'sonic pvsra' ni berkaitan rapat dengan price action.. Sapa2 yang mahir dengan price action, teknik sonic ni akan jadi mudah..
 

matlan

Passed Away
Joined
Apr 11, 2007
Messages
7,279
Reaction score
165
Points
73
Boleh print skrin graf nk tgk n kaji huhuhuuu

ade x geng sonic kat area klang valey ni? nak cari geng tuk trade skali. bole blaja sama2. asyik baca forex factory je.
 

abu85

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 31, 2008
Messages
30,147
Reaction score
453
Points
131
ni yang kena buka FF...ni ceduk dari sana... apply disini huhu
 

FXerha

Super Active Member
Joined
Aug 14, 2014
Messages
5,249
Reaction score
114
Points
73
same mcm vsa..nk blaja kne gi FF
 
Sponsored Post
Top
Log in Register