• Forum searching still not well functioning . We have already working on it.

Soalan pasal Adsense

Recommended Brokers


Latest Threads

magzfree

Fun Poster
Joined
Oct 10, 2013
Messages
335
Reaction score
5
Points
0
Salam Otai2 CGrians,

Nak tanya lepas adsense approve, kita bole letak iklan tu kat mana-mana website yg kita nak kan?

Biasanya breapa lama iklan nie akan start publish?

Harap dapat bantu.. :)cgrock
 
Sponsored Post

arnabkacak

Active+ Member
Joined
Aug 27, 2008
Messages
2,531
Reaction score
27
Points
48
Salam Otai2 CGrians,

Nak tanya lepas adsense approve, kita bole letak iklan tu kat mana-mana website yg kita nak kan?

Biasanya breapa lama iklan nie akan start publish?

Harap dapat bantu.. :)cgrock
betul tuh tuan..boleh letak mane2 web yg tuan ada..

tempoh berapa lama tuh..tak pasti..ada yang cepat..ada yang lambat..
 

magzfree

Fun Poster
Joined
Oct 10, 2013
Messages
335
Reaction score
5
Points
0
betul tuh tuan..boleh letak mane2 web yg tuan ada..

tempoh berapa lama tuh..tak pasti..ada yang cepat..ada yang lambat..
tq sudi mereply tuan. iklan adsense sy dah start display dah. :))

Sebulan jugak la struggle nk dapatkan akaun nie approve. :eek:
 

sss

Permanently Banned
Joined
Jan 5, 2014
Messages
42
Reaction score
0
Points
0
Bukan kene letak dekat website yang kita register ke? Then diorang akan ambik masa 3-7 hari untuk view dan approve.

Lepas tue boleh letak dekat website/blog yang lain
 

sss

Permanently Banned
Joined
Jan 5, 2014
Messages
42
Reaction score
0
Points
0
Bukan kene letak dekat website yang kita register ke? Then diorang akan ambik masa 3-7 hari untuk view dan approve.

Lepas tue boleh letak dekat website/blog yang lain
 

magzfree

Fun Poster
Joined
Oct 10, 2013
Messages
335
Reaction score
5
Points
0
Bukan kene letak dekat website yang kita register ke? Then diorang akan ambik masa 3-7 hari untuk view dan approve.

Lepas tue boleh letak dekat website/blog yang lain
dah approve dah bro. dah kuar dah pun iklan2 tu. :))
 

azlanvai

Fun Poster
Joined
Jan 7, 2013
Messages
118
Reaction score
1
Points
0
jenuh saya apply adsense.. dah 2 bulan.. asek direjek je.. ada tips special tak.. saya guna ada cara otai ni ajar tapi x lepas2 jugak..
 

magzfree

Fun Poster
Joined
Oct 10, 2013
Messages
335
Reaction score
5
Points
0
sy start apply dari youtube dulu. bila dah ada akaun adsesnse tu baru apply untuk content.

Website yg nk apply tu make sure ader 10 artikel(dalam 500 patah perkataan setiap artikel).

jangan risau pasal usia website, masa sy apply, website tu baru 7 hari umurnya. alhamdulillah lepas...
 

KopiahJo

Fun Poster
Joined
May 6, 2011
Messages
251
Reaction score
0
Points
0
Salam,
Jadinya TT punya acc adsense hosted la kan?Ke fully punya acc?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register