Skill Merdeka oleh 9W2WHJ

Latest Posts

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.16775
USD / JPY
104.655
GBP / USD
1.2945
USD / CHF
0.91798
USD / CAD
1.3321
EUR / JPY
122.210
AUD / USD
0.7029

CG Sponsors




Status
Not open for further replies.

MAIDIN

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
8,164
Reaction score
446
Points
81
assalamualaikum

saya ada baca satu website ni :

http://bsmp2010.blogspot.com/

teknik dia mcm meyakinkan dan harga dia pun boleh tahan gak mahal . nak tanya kawan kawan , ada yg pernah beli tak dan ape testimonial dan respon dari korang . memang mantap ke teknik ni atau camne ?

harap dpt respon dari kawan kawan .
 
Sponsored Post

x35

Active Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
1,639
Reaction score
182
Points
43
assalamualaikum

saya ada baca satu website ni :

http://bsmp2010.blogspot.com/

teknik dia mcm meyakinkan dan harga dia pun boleh tahan gak mahal . nak tanya kawan kawan , ada yg pernah beli tak dan ape testimonial dan respon dari korang . memang mantap ke teknik ni atau camne ?

harap dpt respon dari kawan kawan .
rasanya buku tu belum keluar lagi, March nanti baru launch
sekarang ni tgh fine tune
ada member yg terpilih dlm kelompok 10 orang sahaja belajar SKILL...tengok naked chart jer dah tau boleh enter trade or not #:-S
 

riz79fx

Active Member
Joined
Aug 14, 2008
Messages
1,136
Reaction score
26
Points
30
deleted-kurang sesuai
 
Last edited:

fadli1982

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 6, 2008
Messages
21,597
Reaction score
249
Points
128
haha..membebel apa tu?
 

riz79fx

Active Member
Joined
Aug 14, 2008
Messages
1,136
Reaction score
26
Points
30
deleted-kurang sesuai
 
Last edited:

elan

Active+ Member
Joined
Apr 10, 2007
Messages
4,796
Reaction score
34
Points
30
500 satu buku, tapi kalau betul2 berkesan apa salahnya....
 

faizal_bulat

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Aug 29, 2008
Messages
3,920
Reaction score
164
Points
33
apa lagi.. kasik pool la.. hehehe
 

gundurowo

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Dec 27, 2007
Messages
8,434
Reaction score
269
Points
81
owh...penjual skill ni wha928 yg buat teknik merdekarama tu rupanya...femes kat fxbuka..hehe
 

MAIDIN

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
8,164
Reaction score
446
Points
81
sebelum kita beli , better kita cari sape yg pernah beli dan belajar teknik ni dari wha928 . kalau memang berbaloi , boleh je beli
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register