Sistem lampu isyarat

Recommended Brokers


AnginRibut

Junior Member
Joined
Dec 26, 2017
Messages
68
Reaction score
0
Points
6
Good idea! Blh suggest suruh mereka cuba pki teknologi 5G TM ni tengok kesan bagaimana.
Tentu akan jadi lebih lancar punya, tapi perlu tengok syarikat mana yg bawa datang serta memasangkanya kat seluruh Malaysia, kalau TM mmg x perlu risau tentang apa2...
 
Sponsored Post

Hakim123

Junior Member
Joined
Dec 26, 2017
Messages
54
Reaction score
0
Points
6
yaa.. betul tu TM dah menguji rangkaiannya di Penyelesaian Lampu Trafik Pintar, Penyelesaian Tempat Letak Pintar, Penyelesaian Keselamatan Pintar & Keselamatan, Platform Inovasi Terbuka (OIP), Sistem Runcit Analitis Runcit (ACE), Sistem Pengurusan Fleet Sistem Pintar (RITA) (CONVES ) hari tu.
Semua infrastructure tersebut dpt menyelesaikan byk masalah yg kita hadapi skrg, harap2 dpt launch secara rasmi x lama lagi, x sabar2 ku nak tengok revolusi negara kita ni.
 

Hakim123

Junior Member
Joined
Dec 26, 2017
Messages
54
Reaction score
0
Points
6
5G TM, apa benefit kalau guna 5G TM??
Skrg byk telco yg cuba utk bawa masuk 5G ke negara kita tapi ku rasa TM mempunyai teknologi yg lebih canggih berbanding dgn mrk yg lain, jgn lupa mrklah yg pasang internet pd masa dahulu...
 

JoJoMomok

Freshie
Joined
Dec 28, 2017
Messages
42
Reaction score
0
Points
6
Tentu akan jadi lebih lancar punya, tapi perlu tengok syarikat mana yg bawa datang serta memasangkanya kat seluruh Malaysia, kalau TM mmg x perlu risau tentang apa2...
Betul ni, skrg ni sudah dlm trial stage oleh pihak TM, pd masa depan tentu boleh guna sudah, x sabar lagi ku nak tunggu.
 

Shazleena89

Freshie
Joined
Sep 6, 2019
Messages
25
Reaction score
3
Points
8
Hehe...mungkin sistem lalu lintas tu blh try pki teknologi tanpa wayar pra-5G TM...mana tau keadaan lalu lintas akan jadi lbh lancar...
5g pun laju kan? Betul juga u punya cadangan tu.. Lagipun skrg telco semua berebut nak upkan 5g ni.. tapi i rasa dlm bnyk2 tm la yg bagus even internet diorg skrg pun cunsss.. diorg pon tgh cuba2 5g ni kt certain tmpt kt Malaysia..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register