BTC USD 35,851.3 Gold USD 1,876.86
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Sim Kad DIGI TONEWOW

rambootan

Active Member
Joined
Dec 21, 2010
Messages
1,388
Reaction score
122
Points
38
Assalamualaikum dan Salam sejahtera..

Sedikit rugi bagi saya bertahun-tahun bayar bil dan topup phone tiap² bulan TAPI bila meninggal, Waris tak dapat 1 sen pun.
Syukur ada DIGI TONEWOW. Jika kita aktif. *BANTUAN RM2000 utk waris,* jika kita telah pergi.

Selain itu, banyak lagi keistimewaan simkad nie..kita boleh mendapatkan dan mengumpulkan point jika menggunakan sim kad ini..dan point tu boleh plak digunakan untuk kita shopping..best kan..

Hanya rm10.00,anda boleh miliki simkad wow.
 

Attachments

  • FB_IMG_1615889100404.jpg
    FB_IMG_1615889100404.jpg
    39.7 KB · Views: 2
  • FB_IMG_1615886530379.jpg
    FB_IMG_1615886530379.jpg
    47.6 KB · Views: 3
  • 1540161716-678x350.jpg
    1540161716-678x350.jpg
    62.8 KB · Views: 2
Sponsored Post

rambootan

Active Member
Joined
Dec 21, 2010
Messages
1,388
Reaction score
122
Points
38
~Simkad Wow RM 10 jer~

Alhamdulillah.. ToneWOW sediakan secara PERCUMA Skim Khairat Kematian berjumlah RM2,000 kepada waris pengguna simkad ToneWOW...😊

Patuh syariah, perlindungan khairat kematian, data internet superlaju...baki data carry forward... Terbaik...

Tahukah anda, dengan tonewow juga anda bukan sahaja boleh sediakan perlindungan khairat kematian kepada waris, bahkan anda juga boleh wariskan pendapatan kepada mereka..

Cuba sebutkan majikan mana yang sanggup bayar gaji pekerja yang sudah tidak bekerja???

Hanya di ToneWOW sahaja anda boleh jana income pasif & wariskan pendapatan tersebut kepada ahli keluarga apabila anda sudah tiada nanti..😀

Menarik kan???😃

Simkad RM10 jer...😊😊Minat Boleh PM..area Sepang boleh cod simkad..
FB_IMG_1616207257645.jpg
FB_IMG_1616079226884.jpg
 

rambootan

Active Member
Joined
Dec 21, 2010
Messages
1,388
Reaction score
122
Points
38
IMG-20210322-WA0001.jpg
Apa Faedah anda dapat sebagai Pengguna Biasa SimKad ToneWoW Digi 4G+.

✅ *Topup RM50* anda dpt semua yg dibawah selama 32 hari.
👉 Data 89GB(Solid)
👉 Data 30GB free lagi dapat ( Sehari 1GB x 30 hari)
👉 Unlimited Call Allnet Work
👉 RM2000 Khairat Kematian kepada waris
👉 50 Point WoWCher, tebus barang disemua fasiliti dgn MCASH
👉 Cabutan Bertuah setiap Bulan dan Tahunan
👉 Rangkaian Meluas seluruh Malaysia.
👉 Boleh Kekalkan No lama atau ambik no baru
👉 Boleh pilih 30 no jika daftar no baru
👉 Black List diterima
👉 Nak jadi Dealer pun boleh hanya modal *RM12.50*
(Dealer - Setiap kali org topup anda dibayar).


Berminat Sila Klik Link Dibawah 👇
 

rambootan

Active Member
Joined
Dec 21, 2010
Messages
1,388
Reaction score
122
Points
38
"13 kelebihan Simkad Tone Wow Plus"

1. Unlimited Speed 📶

- Mesti rasa stress Unlimited Data tapi LINE SLOW.

- Kadang main game, tengok Youtube, Facebook, Insta, line tiba-tiba slow dan stuck sebab ada speed capped.

- Kalau pakai simkad Tone Wow Plus anda akan mendapat Unlimited Speed dengan coverage Digi 4G+ dan jangan risau kerana semua tempat ada coverage.

2. Unlimited Call Seluruh Rangkaian 📲🤙🏻

- Kadang takut nak call, takut kredit habis, dan bila Emergency takkan baru nak topup untuk call

- Dengan simkad Tone Wow Plus anda isi topup dan beli data, anda akan dapat panggilan tanpa had keseluruh rangkaian.

3. Hotspots unlimited 📳

- Sekarang musim duduk rumah, mana yang belajar mesti ada kelas online, biasa dapat 3-5GB sahaja data Hotspots

- Anda akan dapat LEBIH malah semuanya boleh digunakan untuk Hotspot data jika anda pakai simkad Tone Wow Plus.

- Tak ada Wifi pun tak jadi masalah.

4. Data Banyak (89GB & 120GB)😱

- Bayar sikit dapat banyak, hanya RM50 sahaja anda akan dapat 89GB + panggilan tanpa had keseluruh rangkaian

5. Data Boleh Carry Forward 🔁

- Takut data hangus? Jangan risau, baki data akan dibawa ke bulan seterusnya.

- Jika bulan pertama tidak habis, akan dibawa ke bulan kedua, dan seterusnya. Data sentiasa bertambah tapi bayaran tetap sama.

6. Percuma Khairat Kematian 😷

- Anda akan mendapat Khairat Kematian secara Percuma sebanyak RM2000 daripada Tone Wow Plus sebagai penghargaan kepada Pengguna.

7. Wowcher Setiap Kali Topup 🎟️

- Setiap kali anda melakukan Topup, anda akan diberikan ganjaran Wowcher.

- Wowcher boleh digunakan untuk anda membuat pembelian tanpa wang tunai di 1800 kedai seluruh Malaysia

8. Cabutan Bertuah Bulanan dan Tahunan 🎉

- Pengguna berpeluang mendapat cabutan bertuah yang akan diadakan oleh pihak HQ.

9. Black List Boleh Apply 🏴

- Pernah kena black list sebelum ini? Jangan risau anda masih boleh menggunakan simkad Tone Wow Plus.

- Kami memahami situasi anda dan anda boleh mendaftar pada bila-bila masa

10. Tiada Caj Tersembunyi 🎭

- Pernah kena tipu? Cakap bayar banyak ni, bila dah bayar ada cas tambahan pulak, bukan sekali, tiap kali nk bayar kena tipu sebab ada caj tambahan, mesti bila nak bayar rasa tak tenang takut bill melambung tinggi.

- Dengan simkad tonewowPlus anda boleh topup mengikut kemampuan dan keperluan anda.

11. Tiada Contract ✍🏻

- Mungkin ada yang nak test dulu coverage kawasan anda, takut line tak ok boleh Port Out bila2 masa sahaja, tiada syarat yang dikenakan.

12. Menjana Pendapatan Pasif 💵

- Tiada caj tambahan untuk menjadi dealer

- Cukup hanya menjadi pengguna anda layak untuk menjana pendapatan pasif

13. Boleh Kekal No Lama 📲

- Ye lah, TAC bank, Email, Facebook, Instagram semua dah guna number lama kan.

- So kalau nak tukar number baru agak leceh jugak. Kami faham benda2 tu,so untuk guna simkad tonewow anda boleh kekalkan no lama kesayangan anda Tanpa keraguan.

INTERNET TIADA SPEEDCAP😱😱
Plan 89GB + Unlimited Call All Net
📌Sesuai utk anak2 belajar online
📌Hotspot NO LIMIT
📌Boleh letak dlm MODEM
📌Data blh CARRY FORWARD

📲 www.wasap.my/60138575140/NakSimkadWoW
 

rambootan

Active Member
Joined
Dec 21, 2010
Messages
1,388
Reaction score
122
Points
38
Sapa nak simkad free..??digi coverage..
Bos nak bg percuma utk 50 org...terawal...

Pm..or wasap 0.1.3.8.5.7.5.1.4.0
 

rambootan

Active Member
Joined
Dec 21, 2010
Messages
1,388
Reaction score
122
Points
38
Sapa nak simkad free..??digi coverage..

Pm..or wasap 0.1.3.8.5.7.5.1.4.0
 

rambootan

Active Member
Joined
Dec 21, 2010
Messages
1,388
Reaction score
122
Points
38
Sapa nak simkad free..??digi coverage..

Pm..or wasap 0.1.3.8.5.7.5.1.4.0

Reply
Report •••
 

rambootan

Active Member
Joined
Dec 21, 2010
Messages
1,388
Reaction score
122
Points
38
Pos 5 simkad ke ipoh..
Ada sapa2 berminat..boleh roger...
 

Attachments

  • IMG_20210411_134408.jpg
    IMG_20210411_134408.jpg
    917.4 KB · Views: 1
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register