sim card

  1. GOLDEN TOUCH

    Closeddddd

    Closssedddddddddddd ddd
  2. T

    To Sell Get a FREE Tron's SIM!

    Get a FREE Tron SIM Card NOW! Tron’s SIM is a Malaysia SIM that provides: ·FREE 365 days validity ·No monthly fee/reload required ·Cheap Data Package · Longer validity period What are you waiting for? Grab the FREE SIM to be deliver to your doorstep at goo.gl/sULEvN *While Stock Last* T&C Apply.
  3. AkuShare.Com

    Wanted Simkad Yg Dah Register

    Siapa ada jual simkad yg dah diregister. Nak beli banyak. Saya Nak guna untuk create FB account & Gmail account. Kalau boleh C.O.D sekitar selangor. Tolong PMkan harganya.
  4. rumahemas4u

    Data Bundle Season Pass Lebih Jimat Berbaloi-baloi..!!!

    Anda pengguna PREPAID? √ Selalu kehilangan kredit ? √ Internet perlahan macam siput ? √ Bosan selalu topup untuk " Expired Date" yang SEKEJAP ? JOM TUKAR KE ONEXOX ! ! !* Inovasi Prabayar Terkini,* Pilihan Tepat Untuk Berjimat. # 100% Syarikat Bumiputera Melayu Muslim # Sokong Produk Buatan...
  5. a2zextra

    Wanted Tukar kad SIM Digi Prepaid Broadband kepada micro-SIM

    السلام عليكم Minta perhatian kepada pengedar kad SIM Digi. Bantu saya untuk menukarkan kad SIM Digi Prepaid Broadband kepada micro-SIM. Pemilik adalah orang lain, tidak diketahui. Sudah cuba buat di Digi Center, mereka tak dapat buat kerana saya bukan pemiliknya. C.O.D sahaja, prefer di...
  6. teapear

    Wanted 100 sim kad expiring yg murah...

    Salam... saya mencari sim kad yang sudah register dan nak tamat tempoh.. PM sy Best price... :D perlu dalam 100 sim kad buat masa ni.. Terima kasih
  7. prince_darken

    Wanted Simkad c1m luput

    Salam kawan2 cg..selamat hari raya maaf zahir batin.. terlebih dahulu nak minta maaf kat mod cg andai kata tersalah park thread ni, harap mod bleh ubah ke section yg lebih tepat.. ok situasi sy mcm ni.. sy ada simkad celcom 1 malaysia yg da jadi ghost secara auto sejak beberapa bulan yg...
  8. PakuSemat

    Wanted Sim card c1m celcom

    Saya sedang mencari Simkad SELCOM 1M sim sahaja tanpa tweak... deal harga murah dan berpatutan sye beli... :)
  9. S

    Wanted Unlimited sim pack

    Sape ade jual sim unlimited tlg pm. Betul2 urgent nak pakai. Nak cod hari sabtu ni dkt kl area. Please someone give feedback.
  10. T

    Wanted Hp hilang - sape2 keje dgn Celcom mintak tlg sgt2

    Assalamualaikum... saya ada beli simkad celcom awal thn lps. simkad yg dh siap register (confirm la bkn nama aku) & expire thn 2020 ++.. semalam hp hilang. byk nombor2 kwn lama, bisnes dlm tu ~X(. ada sape2 yg boleh tlg dpt kan nombor tu balik. hrp sgt nihhhh :((:((:((
  11. dare666

    Wanted SKMM sim card (Maxis/Celcom) + broadband

    kepada seller2 sila PM aku dengan kadar segera..saya berminat nak beli SKMM sim samada maxis or celcom dan juga broadband...
  12. moscowz

    Wanted TuneTalk Youth Sim Card

    Saya nak beli TuneTalk Youth simkad. siapa ada jual sim kad ni? sebab data murah 5sen/mb dan validity 30 hari bile topup RM10. nak beli kat website tunetalk tp kene beli topup RM30 pulak..tak berbaloi rasanya. kalau ada yang jual sila comment kt sini.. thanks in advance:)cgrock:)cgrock
  13. T

    Wanted Maxis prepaid sim card campus student package 12sen/minit untuk call 1 sen/sms

    Seperti tajuk diatas saya ray tgh mencari prepaid maxis yg special utk student package (campus package). Qty yg sy mahu : 2 unit (may be org lain yg ikut thread ni juga mahu beli)@sy blh beli dan jual kt member yg nak...tp skrg cuma nk 2 unit je... Budjet: Jgn mahal2 ler bwh rm40...
  14. Bizmen2u

    Wanted Simpack Broadband X

    Ade sape2 jual simkad macam ni x.klo ade pm me
  15. Siddique87

    Wanted Sim pack uox/sox

    ASALAM TUAN2 YANG DIHORMATI,AMBE SKRANG TENGAN MENCARI SIMPACK OUX/SOX YANG BOLEH DIGUNAKAN SAMPAI TAHUN 2025 DISABABKAN SIM YANG AMBE SEDANG GUNAKAN NI SUDAH NK SMPAI TEMPOH MATANG..JADI KEPADA YANG ADA INFO SILA SMS 0132845393.
  16. Sendiri

    Wanted Servis Register Maxis SKMM

    Ada warga forum ni yg boleh tlg register?? Ada 20+ simkad kena register.. I will pay Please help me.. URGENT sesangat nih... VPN akaun dah siap tp sim x leh guna.. customer dah bising2, supplier ntah mana menghilang
  17. sentaphatimak

    Wanted Sim kad maxis/celcom student

    memandangkan maxis dah tak jual sim kad student pakej, sape yang ada lebih, taknak pakai, boleh jual ngan saya. harga boleh bincang. bukan apa just nak jimatkan bil. harap bantu.
Top
Log in Register