BTC USD 85,592.0 Gold USD 4,163.99
Time now: Jun 1, 12:00 AM

siapa tahu MAGNETRAP?

Buy high quality magnetic oil drain plugs and / or oil filter magnets for your engine today. You will be delighted, we guarantee it.


kira bagus la benda nih~
 
bro.. semua tu menipu je... magnet akan kehilangan kuasa kemagnetannya jika dipanaskan... ket enjin kan panas.. magnet tentu kehilanngan kuasa .. so camne nak tarik besi.. dan satu lagi kepala piston di buat dari logam aluminium... cam ne magnet nak tarik

Saya ada guna kat Cooper s saya. Bila tukar minyak engine dan minyak gear memang ada habuk besi melekat kat magnet tu. Saya order dari UK dan buatan USA. Mungkin Taiwan Dan china kurang bagus?
 
Last edited:
Saya ada guna kat Cooper s saya. Bila tukar minyak engine dan minyak gear memang ada habuk besi melekat kat magnet tu. Saya order dari UK dan buatan USA. Mungkin Taiwan Dan china kurang bagus?

wahh~ pakai cooper ek.. fuh~ terbaik!
 
aaa...plug nih keter accord aku mmg ade..
tp kat gear box la..plug buang mnyak itam xde la
plak ..kat msia mcm xde kedai yg jual je brg mcm plug magnet nih..
 
dulu2 punya kereta dan motorsikal memang ada guna megnet tu original dari factory.
 
oil filter mmg tapis.. tapi kalau bukak oil filter tuh kalau kita tgk filter dia, kalau besi2 halus still boleh masuk balik dalam enjin.. so magnetrap nih la yang menghalang daripada serbuk2 besi kecik untuk masuk blk ke enjin..

nih terbaru,, dengaq cerita dekat proton sekarang pon offer magnetrap ni kat customer diorang kalau pergi servis..

keta aku ade pasang bende alah ni..
proton mmg kasi pilihan utk pasang..
aku rasa berkesan gak..
 
Back
Top
Log in Register