Wanted Servis mencari detail scammer DIPERLUKAN!

Recommended Brokers


Status
Not open for further replies.

Mata_Pena

Active+ Member
Joined
Oct 22, 2008
Messages
3,695
Reaction score
912
Points
71
susah juga kalau kene scam ni sebenarnya.

nak cari sendiri.. akaun detail bank ni jatuh pada akta PDPA,
kalau tersilap langkah kelak akan menyusahkan balik pada org yg releasekan data ni.

kalau repot polis pulak, takat rugi 1-2k ni dia buat tak heran je.
melainkan program scam tu dah tipu ramai gile org dgn kutipan puluh atau ratus juta dalam bank akaun baru la bank negara nak bekukan.

dan walaupun bank dah bekukan akaun bank si scammer..
nak dapat balik duit yg kene tipu tu adalah harapan yg sangat jauh.
mungkin besok dah pencen ada cucu 3 org.. kalau ada rezki baru dapat balik duit kene tipu tu

apa pun semoga dimudahkan urusan TT.
redha dan belajar la dari pengalaman ini.
aktiviti scam ni tetap akan berterusan sampai bila2 selagi pihak berkuasa tak serius nak handle masalah ni
 
Sponsored Post

sweetkl

Active Member
Joined
Oct 23, 2012
Messages
1,685
Reaction score
72
Points
35
ada lg ke service ni?

bukan nk cari scammer sapu duit, tp nk cari org yg buat WhatsApps layang,

ceritanya macam ni, ada no telefon yang tidak dikenali dh add semua bos dan pegawai dlm group WhatsApps yang baru ditubuhkan, tulis kutukan pada pentadbiran atasan dan ugutan ambik tindakan pada individu2 tidak sebulu dengan pentadbiran parti politik yg lama... pastu dia left group..

jadi bole ke check lokasi..siapa pemiliknya...
 

Mata_Pena

Active+ Member
Joined
Oct 22, 2008
Messages
3,695
Reaction score
912
Points
71
ada lg ke service ni?

bukan nk cari scammer sapu duit, tp nk cari org yg buat WhatsApps layang,

ceritanya macam ni, ada no telefon yang tidak dikenali dh add semua bos dan pegawai dlm group WhatsApps yang baru ditubuhkan, tulis kutukan pada pentadbiran atasan dan ugutan ambik tindakan pada individu2 tidak sebulu dengan pentadbiran parti politik yg lama... pastu dia left group..

jadi bole ke check lokasi..siapa pemiliknya...
hahaa mcm ni pun ada.... teringin aku nak baca ape isi kandungannya. :D
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register