BTC USD 57,472.0 Gold USD 1,780.29
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Servis Bina Fanpage Statik / Animasi

saiko85

Banned
Joined
Sep 7, 2012
Messages
123
Reaction score
0
Points
10
Assalamualaikum ~

Saya ada cari kat bahagian servis offer tapi takde la pulak, dah lama tuan diri tak active kat thread dia..

Jadi kalau ada sesiapa yang ada buat servis ni sila PM atau tinggalkan komen yer.. URGENT jugak la.. untuk bisness :)cgrock

Servis tersebut mestilah merangkumi :

1. Profile Picture yang menarik (Statik tak nak flash)
2. Design yang menarik untuk Cover Fanpage

Kalau boleh semua nak statik :)paid

Itu sahaja :)cgrock

PASTI DIBAYAR dahulu sebelum buat kerja :)paid
 
Last edited:
Sponsored Post

Hamsom

Fun Poster
Joined
Sep 25, 2012
Messages
221
Reaction score
0
Points
10
ni nak apa fan page ni? website ke apa? tolong bagi contoh. pm saya ye.
 

Sendiri

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
May 28, 2012
Messages
4,148
Reaction score
48
Points
30
kalau ada ak pun nak 1
 

boyz371

CG Top Poster Club
ForexMart Fans
Joined
Aug 24, 2010
Messages
28,564
Reaction score
281
Points
131
tolong up
nak taw juga ni
 

AkuShare.Com

Fun Poster
Joined
Dec 23, 2011
Messages
473
Reaction score
2
Points
15
Maybe saya boleh buatkan Statik cover fanpage tu~
tpi tular x selawa fanpage tu :)
sy jugak boleh buatkan app dan simple tab utk fanpage tu
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register