animasi

  1. dloanman

    Pengasas animasi digital Malaysia, Kamn Ismail meninggal dunia

    AGENDANASIONAL Disember 8, 2019 8:41 pm KUALA LUMPUR, 8 DIS: Pengasas animasi digital dan tokoh penglipur lara animasi Malaysia, Kamaruddin Ismail, 63, meninggal dunia pada jam 4.15 petang ini di Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM), Petaling Jaya, setelah hampir dua bulan dirawat selepas...
  2. Silveray

    Wanted Mencari Flash Animator

    Assalamualaikum.. Saya mencari flash animator untuk buat klip promo pruduct.. Sape berkemahiran dan kreatif bleh PM.. Atau sape2 ade tahu mane2 bleh sy contact pon mohon info.. Terima Kasih
  3. saiko85

    Wanted Servis Bina Fanpage Statik / Animasi

    Assalamualaikum ~ Saya ada cari kat bahagian servis offer tapi takde la pulak, dah lama tuan diri tak active kat thread dia.. Jadi kalau ada sesiapa yang ada buat servis ni sila PM atau tinggalkan komen yer.. URGENT jugak la.. untuk bisness :)cgrock Servis tersebut mestilah merangkumi : 1...
  4. arin_gis

    Wanted Servis Animator Diperlukan Segera

    Kepada sesiapa yang berkebolehan untuk membuat animasi ringkad secara 2d atau 3d, boleh menghubungi saya untuk keterangan lanjut. 0126200123
Top
Log in Register