Wanted Servis beli mentol downlight Ikea

CG Sponsors




Long Kai

Active Member
Joined
Dec 27, 2005
Messages
1,679
Reaction score
78
Points
30
Salam sejahtera kawan2.. nak tanya sapa2 yang boleh offer service beli dan pos mentol downlight ikea yang 3 serangkai tu.. maksudnya 3 bijik mentol yang di pek dlm satu package..nak tunjuk gambar sample takde la pulak.. tq
 
Sponsored Post

Syedz

CG Top Poster Club
Joined
Dec 23, 2008
Messages
21,981
Reaction score
108
Points
128
Salam sejahtera kawan2.. nak tanya sapa2 yang boleh offer service beli dan pos mentol downlight ikea yang 3 serangkai tu.. maksudnya 3 bijik mentol yang di pek dlm satu package..nak tunjuk gambar sample takde la pulak.. tq

gambar mana bro?
yang camni ke :


 

Long Kai

Active Member
Joined
Dec 27, 2005
Messages
1,679
Reaction score
78
Points
30
Iu lampu tuan..yang dimaksudkan mentol saja..
 

babyblacky

CG Top Poster Club
Joined
Feb 24, 2011
Messages
20,134
Reaction score
211
Points
123
Iu lampu tuan..yang dimaksudkan mentol saja..
mesti TT duk luar kl tu yang kene post...rumah aku dekat jer dgn ikea tapi x janji la dapat belikan :D

bump bump for TT..
 

Irwan De Gea

Active Member
Joined
Feb 8, 2012
Messages
2,087
Reaction score
20
Points
25
bg gambar n spec mentol tu bos...
senang member nak tolong nanti...
 

Long Kai

Active Member
Joined
Dec 27, 2005
Messages
1,679
Reaction score
78
Points
30
Mentol downlight tu dah pakej 3 bijik...harga area belasan inggit..tapi tak ingat berapa..brand ikea..tapi mmg jimat dari segi price..nak tunjuk sample gambar plak tadek..
 

ilhamic

Super Active Member
Joined
Dec 13, 2009
Messages
7,370
Reaction score
52
Points
70
google image la tuan...
 

Long Kai

Active Member
Joined
Dec 27, 2005
Messages
1,679
Reaction score
78
Points
30


Susunan lampu yang dah dipakej tu mcm kat atas..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register