personal shopper

  1. J

    Wanted Perlukan servis beli barang dari Indonesia.

    BismillÃhHirRohmaanirRohimm As SALAAMu'alaikum WaRohmatullÃHiWabaRokaatuh ada sesapa buat servis beli barang dari Indonesia? budget RM 400 atau kurang. nak guna agen dorang, risau scam. pos guna Pos EMS Kilat. paling murah. seller caj pos RM 300. huhu ni website item nak beli -...
  2. L

    Perkhidmatan pembelian dan kiriman Barang Murah dari United Kingdom - sebelum 31/8/14

    [/B]Mamandangkan TT hanya tinggal 2 bulan sahaja lagi di bumi United Kingdom ni sebelum pulang semula ke tanah air, TT menawarkan peluang bagi warga CG yang berminat untuk memesan atau menshopping barang-barang dari UK untuk berbuat demikian sebelum tarikh penghantaran barang melalui kontena...
  3. Long Kai

    Wanted Servis beli mentol downlight Ikea

    Salam sejahtera kawan2.. nak tanya sapa2 yang boleh offer service beli dan pos mentol downlight ikea yang 3 serangkai tu.. maksudnya 3 bijik mentol yang di pek dlm satu package..nak tunjuk gambar sample takde la pulak.. tq
  4. bujuk

    Wanted Servis beli barang dari China

    salam....nak tnye ni... ade sape2 supplier besr dr malaysia ni pegi china untuk amek barang dlm mase terdekt ni tak? nk tnye ckitla...:D:D:D ym ade kt sebelah kanan atas tu...mintk tolong eh..:)cgrock:)cgrock
  5. khairilhusni

    Wanted Tolong aku belikan barang di EBAY

    Salam, kat sini aku nak offer sape2 yg leh belikan aku barang di ebay? Aku bayar melalui paypal sahaja + RM10 upah. Kalau sape2 yg nak tolong tu, buzz aku di ym, khairilhusni80 sekarang.
Top
Log in Register