Wanted Tolong aku belikan barang di EBAY

CG Sponsors




Status
Not open for further replies.

khairilhusni

Legendary Member
Joined
Apr 4, 2006
Messages
10,919
Reaction score
69
Points
120
Salam, kat sini aku nak offer sape2 yg leh belikan aku barang di ebay?

Aku bayar melalui paypal sahaja + RM10 upah.

Kalau sape2 yg nak tolong tu, buzz aku di ym, khairilhusni80 sekarang.
 
Sponsored Post

haQ

Active+ Member
Joined
Jan 28, 2006
Messages
3,237
Reaction score
55
Points
35
napa ko tak ebli ajer guna paypal account ko kh?
bak mai pm aku
 

khairilhusni

Legendary Member
Joined
Apr 4, 2006
Messages
10,919
Reaction score
69
Points
120
aku nyer akaun ada problem.
dulu2 masa muda2 aku main2 bid.
ok, kalau ko setuju, siang esok aku ym ko.
malam ni aku ada keje.

tolong yer HAQ....
 

haQ

Active+ Member
Joined
Jan 28, 2006
Messages
3,237
Reaction score
55
Points
35
hahah...tu lah ko mesti kes verify salah nih atau bid pastu xmoh beli
 

khairilhusni

Legendary Member
Joined
Apr 4, 2006
Messages
10,919
Reaction score
69
Points
120
takpelah bro, aku dah beli by email.

Invoice
farmasalut.com
[email protected]
Qty Description Unit Price Amount
1 Vichy Normaderm Night 21,95 21,95
1 Vichy Normaderm Anti-Imperfection Hydrating Care 50ml 19,95 19,95

Subtotal: $41,90
Shipping: 12,00
Currency is in U.S. Dollars (USD) Total: $53,90 USD
Note:The shipping costs are 16 USD, but I can discount 4 USD for the two items. And we will send some vichy samples.
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register