BTC USD 23,438.4 Gold USD 1,767.72
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Service : Amah house cleaning per/hour

Jersi Online

Active Member
Messages
1,293
Joined
Aug 22, 2010
Messages
1,293
Reaction score
24
Points
30
salam,
kawan2 ada info tak...
aku nak cari mana2 tempat yg offer service amah house cleaning yg ikut jam tu
kalo kl tu aku tau banyak la...
tp kalo area batu pahat,muar,melaka ada tak...

sebb aku dh try search kt yellow pages, banyak yg buat office cleaning je...

TQ
 
Sponsored Post

a_fik

Fun Poster
Messages
912
Joined
Jul 2, 2008
Messages
912
Reaction score
1
Points
15
tak dapat nak tolong TT..
tolong BUMP kan jer..
 

simn

Fun Poster
Messages
792
Joined
Dec 21, 2009
Messages
792
Reaction score
11
Points
15
area batu pahat,muar,melaka sy xtau la tt
tapi kalu area serdang, equine, b.b.bangi, putrajaya, cheras, kjg dan sekitarnya bole pm sy. 4 jam utk 2 org maid rm100.00. 1 org maid rm70.00. kita kira flat rate. xkisah umah besar ke kecik.
 

kekez

Active Member
Messages
1,267
Joined
Feb 17, 2010
Messages
1,267
Reaction score
2
Points
25
dekat area klang dan shah alam 5jam rm60.00 sorang
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register