cleaning services

  1. L

    To Sell Home Cleaning Services Malaysia

    We provide the best cleaning services available in Malaysia. Only the best for both your home and office. All you have to do is contact us and set up the appointment and we'll make sure your home is spotless. Let us do all the hardwork for you! Contact us today.
  2. I

    To Sell Cleaning Services, menjual portable toilet & hygiene dan lain-lain servis

    kami syarikat nura chem sdn bhd menyediakan perkhidmatan services seperti cleaning service,menyewa atau menjual portable toilet,hygiene item,menyewa kenderaan berat,menjual kabin dan kontena,menyewa khemah dan lain2 sila hubungi saya zeck 0169201893
  3. gee-shock

    Wanted Servis Cuci Rumah

    Siapa dalam CG ni ada tawarkan servis cuci rumah dekat sekitar lembah klang & Putrajaya? :)
  4. silverchair959

    To Sell Servis ambil,hantar dan Cuci Karpet !!

    Kami akan ambil & hantar (pick up & delivery) karpet anda terus ke pintu rumah !! Taman Puncak Jalil Taman Lestari Putra Taman Lestari Perdana Kota Perdana Taman Equine Park Taman Prima Tropika Vista Pinggiran Taman Desaminium Taman Pinggiran Putra Taman Lestari Permai Taman Damai Utama BK6...
  5. mrwest

    Wanted Cleaning service di Pulau Pinang

    Salam, Saya tgh cari mana2 ajen cleaning servis. Baru dapat satu projek kecik... hanya perlu part time cleaning jer... 6 jam/minggu. Setiap Isnin, Rabu & Jumaat. Tolong hubungi saya beserta harga.... :)cgrock:)cgrock:)cgrock
  6. Jersi Online

    Wanted Service : Amah house cleaning per/hour

    salam, kawan2 ada info tak... aku nak cari mana2 tempat yg offer service amah house cleaning yg ikut jam tu kalo kl tu aku tau banyak la... tp kalo area batu pahat,muar,melaka ada tak... sebb aku dh try search kt yellow pages, banyak yg buat office cleaning je... TQ
  7. ghanizain

    To Sell Perkhidmatan Servis Penghawa Dingin, Plumber, Painting, Cleaning service

    SAG SERVICES ENTERPRISE (COMPANY NO 002002507-H) Perkhidmatan syarikat kami: 1).Service penghawa dingin -cucian biasa dan service berulang -cucian kimia -penambahan gas -membaiki pelbagai jenis penghawa dingin -pemasangan dan pembelian penghawa dingin baru. -Kami hanya menggunakan...
  8. J

    Wanted Request sebut harga mencuci bangunan

    ada sesiapa tak yg bleh bg sebut harga utk kerja2 mencuci bangunan 2 blok(1 blok ada 4 tingkat).. sila pM sy segera..klu harga ok.bln depan start keje:).. start kerja 1/1/2011 skop kerja: -sapu smpah area koridor -mop lantai -buang smpah kontrak kerja minimum selama 6bln..sekiranya kerja...
  9. chenoi

    Wanted Perkhidmatan Mencuci Rumah

    Salam... Saya mencari sesiapa yang menyediakan perkhidmatan mencuci dan menyamak rumah baru dan kosong teres dua tingkat. 1.mencuci seluruh bahagian rumah dari porch kete samp ke dapur. 2.semua bilik dan tandas 3.semua tingkap dan pintu 4.mengilap dan mengilatkan lantai tile. 5.lampu, dwnlight...
Top
Log in Register