BTC USD 22,715.5 Gold USD 1,922.02
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Secret Admirer @ CG

Korang Ada Secret Admirer Tak Kat CG Ni ?


  • Total voters
    0

NEMO

CG Super Hardcore Club
gemgemgem
Messages
109,191
Paid Membership
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,191
Reaction score
1,043
Points
1,101
Anyway...korg ada tak forumer yg korg minat kat porum neh...

Yerla bile selalu berforum, mayb leh sangkut gak dengan seseorang..mayb korang tertarik pada rupe @ peribadi dia @ cara posting dia.....dan apa2 jerla..

so klu korg berani...korg leh ngaku yg korg minat ngan sapa...
kalu xberani...xper..vote jer..xde sape yg tau korang vote apa termasuk aku..

Admire sesama jantina pun dilayan..:))



--------------------------------------------------------------------------------------------
Antara Pengakuan Berani Mati Warga CG..
--------------------------------------------------------------------------------------------
ceq minat kak ani... :))

nur_ani..saya mesti pileyyy:">:">:">:">

wah..cinta 3 segi ni..:eek:
-------------------------------------


minat kt nemo :">:">


sbb nk tuntut zoo

x ikhlas ni..
--------------------------------------


ramai aku minat.. NEMO pun aku minat gak hik3x..

..boleh kentut berdarah aku
---------------------------------------


ntah ek.. acan.. ble x admire ko.. :">:">:">

dah ada bau2 cinta ke ni..
----------------------------------------


aku minat cik sukan :p
ala...aku pun minat gak cik sukan...:">



wah...robust kena byk jogging ni..kalu minat cik sukan..
------------------------------------------


aku suke kt caya..sebab die pakar buat nasi lemak.....nk 2

ooo..suke kat caya erk..bape hinggit punya nasik tu?
----------------------------------------------


awek 2 org perak rsanya
aku lk johor.
jauh 2.

aku rase dia suke myra..jgn mare kalu salah.
-------------------------------------------------


dah mula minat nemo
dia minat thread yg aku bukak ......dia penah ckp dulu...kang xpasal kena bergusti tangan dgn lutttfi:((
------------------------------------------------


aku minat kat elly..ahahaahah
apalagi..masuk la minang..line clear lg tu elly..
------------------------------------------------

syukcaya....8->
shukcaya mmg cute n sweet smiling gul!!!


hadiah ulangtahun caya ke 21..
--------------------------------------------------

aku admire dann (malu)
admire kat bigboss cg..

en DANN..bila la dpt date ngan en DANN..hihi...

admire ada makna ni.....nak baucer petrol free la tu..haha
----------------------------------------------------

Lelaki paling lama kenal dalam cg nie

StanNero :x
ps : jangan kansel date kite ye stan :))

stan oo stan cayang...haha
-------------------------------------------------------

admire kat.......izan88, fine net, kehidupan, apiz n caya
tamaknya.......dia..
--------------------------------------------------------

cloud10<333333:">

budak tecik tu cun gak aku tgk...tunggu lagi 10 taun besar la tu
 
Last edited:
Sponsored Post

K.E.Y..kuchi

Active+ Member
Messages
3,354
Paid Membership
Joined
Jul 14, 2009
Messages
3,354
Reaction score
8
Points
25
Anyway...korg ada tak yg korg minat kat porum neh...tak semestinya cinta or things..
maybe minat ngan posting dier, kesengalan dier ke apa2 la.....

so klu korg berani...korg leh ngaku yg korg minat ngan sapa...:-?:-?


malu nak ngaku r nemo...:"> :"> :">
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register