Saya buat EA percuma

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.18625
USD / JPY
104.705
GBP / USD
1.30455
USD / CHF
0.90414
USD / CAD
1.31257
EUR / JPY
124.206
AUD / USD
0.71389

CG Sponsors




ketupatnasik

Junior Member
Joined
Jan 19, 2010
Messages
51
Reaction score
14
Points
11
Assalamualaikum and salam semua.

Ada sape-sape yang nak mintak buat EA, saya sanggup untuk membinanya secara percuma.

Pengalaman : 3 tahun.
Lokasi : Shah Alam.
Upah : Percuma.
Tempoh : bergantung kepada complicated atau tidak.

Sebab ape percuma:-
1. Sebab idea anda akan di share bersama dengan saya dan hasilnya kita nikmati bersama.Method sahaja berkonsi. modal dan hasil masing-masing.

Syarat :-
1. Kita mesti berjumpa dan berdiscuss terlebih dahulu cara dan kaedah perlaksanaan yang anda inginkan.
2. Kaedah yang anda ingin bina hendaklah yang anda telah praktiskan secara manual dahulu.
3. Anda akan diberikan EA yang telah siap beserta dengan protection. Hak milik anda sahaja. Without coding file.
4. Jika ada apa-apa perubahan saya akan ubah secara percuma.

berminat hubungi saya di
e-mail : [email protected]
gunakan subject : EA Coding.

e-mail anda akan di balas dalam masa terdekat.

TQ
 
Sponsored Post

ketupatnasik

Junior Member
Joined
Jan 19, 2010
Messages
51
Reaction score
14
Points
11
Oh yee.. lupa pulak..

Sekarang ini saya tengah membina 2 EA.

name
1. blackjack. (start : 15/1/2010 finish : 20/1/2010)
2. whitehorse. (start : 1/1/2010 finish : 31/1/2010)

TQ
 

kaberete

Banned
Joined
Aug 11, 2008
Messages
1,372
Reaction score
13
Points
30
menarik yang amat..dah lama sy cari org mcm ni..sy dok jbb..klu sc citer guna email je bole??
 

ketupatnasik

Junior Member
Joined
Jan 19, 2010
Messages
51
Reaction score
14
Points
11
Betol..

aku ada kat Shah Alam.

kalau nak by-mail susah nak faham...

sebelum aku nak buat.. banyak perkara kena tahu. cara mana nak main.

paling cepat aku develop 3 hari. dengan penerangan yang complete.

takut by e-mail, susah nak faham.
 

kaberete

Banned
Joined
Aug 11, 2008
Messages
1,372
Reaction score
13
Points
30
Shah alam eh??? ok nnt sy free sy trun sana...
 

ketupatnasik

Junior Member
Joined
Jan 19, 2010
Messages
51
Reaction score
14
Points
11
Sekadar makluman..

1/2/2010 - 2 EA akan start. dengan kaedah yang berbeza. semua akan duduk dalam VPS.

back test selama 1 tahun keputusan dalam nisbah
blackjack : 80:20. Profit:Lost.
whitehorse: 70:30.

semua nama EA, anda tentukan.
 

albagold99

Active Member
Joined
Aug 9, 2008
Messages
2,461
Reaction score
17
Points
25
psni bkerumunla n bduyun mmber2 CG dtg nk jmp TT nk bt ea..mklumala skrg manual trading byk...cuma mslhnya nk cri ea persis manual tu susah mau cri...so bravo TT...aku pn tringin nk bt ea mlalui khidmat TT tpi sygnya manual tk mntap lgi...heheheh..so g.luck bro...
 

ed_zero

Super Active Member
Joined
Sep 24, 2009
Messages
5,194
Reaction score
160
Points
73
mantop TT!!! kasi up sket..:)cgrock:)cgrock
 

ketupatnasik

Junior Member
Joined
Jan 19, 2010
Messages
51
Reaction score
14
Points
11
InsyaAllah.. sama-sama bermanafaat.

Janganlah ramai-ramai sangat... kita ikut yang mana dulu kita buat. ok. yang lain kena ikut Q.

Dalam masa itu, mantapkan lagi trading manual anda dengan kaedah anda sebelum di jadikan coding.

Ok.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register