BTC USD 33,978.4 Gold USD 1,783.70
Time now: Jun 1, 12:00 AM

sape boleh ajar aku main dota2

rebellion

Legendary Member
Platinum Member
Joined
May 3, 2010
Messages
16,088
Reaction score
60
Points
135
ada tak bdk cd yg bole ajar aku main dota2...noob here

Apa maksud mmr?
apa maksud solo?
satu team bole main brp orang?
Hero yg mana paling power?

try main ngan BOT dulu 4-5 game lepas tu try main dengan orang
 
Sponsored Post

Emy_Ezra

Super Active Member
Joined
Sep 2, 2012
Messages
5,824
Reaction score
350
Points
96
Tak payah laa mendota.
Member aku yang dota tu pun dah tak terurus hidupnye.
Anak isteri terabai.
Baran semacam dah.
Dulu loving je.
 

thezul

Active+ Member
Joined
Oct 24, 2010
Messages
3,048
Reaction score
47
Points
30
Main untuk buang masa atau main untuk bina karier?
 

Metamorfosis

Active+ Member
Joined
Jul 11, 2013
Messages
3,816
Reaction score
87
Points
40
Nak main boleh tp jangan ambil serius sangat...jangan main-main dgn game ni sekali terjebak susah nak tinggal...ngeh2
 

tokekapal114

Active Member
Joined
Apr 21, 2015
Messages
1,503
Reaction score
296
Points
51
Citer ni 10taun lepas...member gile main ddota dekat U dlu..sampai smua melingkup..last2 kne tendang U..Dota je yg dia xtendang..
Mental xkuat jgn main..ko dok Je tgk org main sudah..tgk kat youtube..huhuhuhu
 

mutanic

Super Active Member
Joined
May 24, 2009
Messages
5,537
Reaction score
212
Points
73
sapa nak Dota 2 versi offline bleh PM aku, nnt aku add dlm group kaki sedut
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register