To Sell Samsung E250 fullset

CG Sponsors




afiqreza

Junior Member
Joined
Jan 17, 2010
Messages
69
Reaction score
0
Points
6
Assalamaualaikum...

Hamba hendak menjual sebuah handphone...

lengkap dengan aksesorinya... harga patut...

terimalah... (gambar dulu baru story)







Alkisahnya~
Customer aku trade in daaa...

Item: Samsung E250 Black
Package: Fullset (Charger, Headset, Manuals, CD dan kotak)
Warranty: dah tamat, tapi aku bagi 1 week personal warranty
Dealing method: aku prefer COD
Harga: RM160 nego sket
Lokasi: Aku dok subang jaya, area2 dekat2 cni bleh je nak jumpa... jauh sket tu bleh gak, tapi kena runding dulu...
Kondisi: cantik, 90% scratchless
Contact: 017-2404295 SMS/Call Afiq

byk hp lagi akan datang... aku prepare hp, korg prepare pengeras...

bye...
 
Last edited:
Sponsored Post

afiqreza

Junior Member
Joined
Jan 17, 2010
Messages
69
Reaction score
0
Points
6
ada kot... kena tny mmbr aku.. bape bajet... n97 agak mahal lagi kalo yang ori n masih ada warranty... aku rasa dalam 1500 macam tu la... kalo ko btl2 nak aku bleh tny mmbr aku...
 

afiqreza

Junior Member
Joined
Jan 17, 2010
Messages
69
Reaction score
0
Points
6
okeh... ada seketul... zitron and still ada warranty lagi... rm1730... nnt aku bukak thread
 

afiqreza

Junior Member
Joined
Jan 17, 2010
Messages
69
Reaction score
0
Points
6
kalo ko nak ap set, aku bleh dapatkan ko 1500... ko blanje aku makan masa cod je la...
 

dhomnirhahs

Active+ Member
Joined
Jan 1, 2006
Messages
2,699
Reaction score
35
Points
35
A.p tu yang baru ke seken gak ? :">

mini punya berapa?
 

afiqreza

Junior Member
Joined
Jan 17, 2010
Messages
69
Reaction score
0
Points
6
2nd gak... mini xde lagi bro yang seken setakat ni... tapi aku rasa regenya lebey kurang je... ada org kate, n97 mini lagi bagus, lagi laju n smooth... org kate la, bukan aku kate... :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register