BTC USD 62,128.6 Gold USD 4,466.23
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Sampul Kad ATM (Block RFID) RM5

kersani

Fun Poster
Messages
177
Joined
Oct 15, 2012
Messages
177
Reaction score
7
Points
15
RFIDx1_zpsl2ea4buw.jpg

rfidx2_zpsgenmrdbk.jpg

rfidx4_zpsk08zmz1j.jpg


Sampul Kad ATM (Block RFID)

1. Siapa patut membeli? Setiap orang yang memiliki kad ATM baru dengan cip RFID dan logo Paywave iaitu logo berbentuk simbol Wifi.

2. Kenapa patut beli? Arahan Bank Negara Malaysia supaya semua pengguna bank beralih menggunakan kad ATM berasaskan PIN dan kad debit contactless menjelang Januari 2017.

3. Apakah material dan fungsi Sampul Kad ATM ini? Sampul ini diperbuat daripada Kerajang Aluminium (Metal Shielding Foil) berfungsi untuk menghalang alat scanner daripada mengimbas dan mencuri maklumat rahsia/duit kad ATM anda.

4. Bagaimana sampul ini berfungsi? Ini adalah hukum fizik. Sesuatu kad ATM berciri Paywave yang dibaluti aluminium atau besi akan menghasilkan kesan 'Faraday Cage' yang menghalang gelombang elektromagnetik dari tembus masuk ke dalamnya.

5. Boleh lihat video ini bagaimana kad ATM anda boleh diimbas oleh pencuri elektronik





6. Harga 1 Sampul = RM5 sahaja. Kos shipping adalah RM4 sahaja.

7. Bayar ke akaun Maybank no. <deleted> atau akaun CIMB no. <deleted> atas nama <deleted>

8. Bukti pembayaran boleh Whatsapp kepada saya di talian <deleted> atau di e-mail <deleted>

9. Berminat sebagai penjual? Pembelian borong adalah 50 keping dan 100 keping pada harga istimewa. PM atau whatsapp <edited> untuk dapatkan harga borong tersebut. Kos shipping adalah [strike]RM6[/strike] PERCUMA.

10.Sediakan payung sebelum hujan. Lindungi Kad ATM anda daripada penyeluk saku elektronik.

11. Dropshippers adalah dialu-alukan. Pertanyaan lanjut hubungi nombor dibawah.

12. Sebarang pertanyaan boleh Whatsapp nombor <deleted> atau e-mail seperti tertera di atas. Terima kasih.

amanzrfid.jpg


Komen-komen Pembeli Produk Sama di Amazon

amazon1.jpg


amazon2.jpg


amazon3.jpg


amazon5.jpg


amazon6.jpg
 
Last edited:
Tahukah anda? Kad ATM baru ini tidak perlu swipe, hanya layangkan sahaja di scanner pasaraya. Jarak antara kad dengan scanner perlu seinci. Mudah kan? Seorang professor dan pelajarnya telah mencipta scanner yang mampu scan dalam jarak 81cm. Dalam mudah ada bahaya.
 
Tahukah kita Kad ATM RFID dengan logo Paywave ini membenarkan transaksi pembelian dengan jumlah kecil tanpa perlu masukkan PIN atau tandatangan. Jumlah kecil itu ditetapkan di US sebanyak USD25. Di Malaysia jumlah kecil itu ialah RM250. Jumlah itu jugalah yang boleh dicuri dari kad kita jika tiada perlindungan RFID blocker. Dapatkan segera.
 
pm harga dealer.. cam terasa nak jualla pulak;)
 
Back
Top
Log in Register