BTC USD 20,196.7 Gold USD 1,723.29
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Roadtax terpakai Toyota Hiace 1.6 80an

Long Kai

Active Member
Messages
1,681
Joined
Dec 27, 2005
Messages
1,681
Reaction score
78
Points
30
Salam 1 CG... I nak offer pada sesiapa yang ada Toyota berkenaan untuk beli roadtax terpakai... Maksud I roadtax yang dah tamat tempoh...Syarat belian adalah sticker roadtax yang masih dalam keadaan sempurna sepertimana ketika belum digunakan...

Untuk taknak bagi sticker tu melekat pada sampul..korang boleh tampal plastic clear kat roadtax tu..

Harga belian RM15 termasuk Poslabu... Anything boleh bincangkan kat thread ni.. Terima kaseyyyyyy
 
Sponsored Post

Long Kai

Active Member
Messages
1,681
Joined
Dec 27, 2005
Messages
1,681
Reaction score
78
Points
30
Kalau ada jiran2 atau pakcik makcik atau tempat korang kerja atau sesiapa sajalah yang ada kenderaan berkenaan and roadtax dia dah nak due atau roadtax lama yang malas nak buang sampai bertahun2... korang boleh mintak free je atau offer untuk tanggalkan...dari dibuang gitu boleh jual kat I...
 

ihw666

Super Active Member
Messages
6,063
Joined
Mar 27, 2010
Messages
6,063
Reaction score
23
Points
70
waw orng lama 2005.
kereta tt takbleh renew rotax dah ye...
 

Long Kai

Active Member
Messages
1,681
Joined
Dec 27, 2005
Messages
1,681
Reaction score
78
Points
30
waw orng lama 2005.
kereta tt takbleh renew rotax dah ye...

Yes tak dapat renew roadtax sebab popkom tak nak endos... Modification canggih sangat katanya...
 

ihw666

Super Active Member
Messages
6,063
Joined
Mar 27, 2010
Messages
6,063
Reaction score
23
Points
70
Yes tak dapat renew roadtax sebab popkom tak nak endos... Modification canggih sangat katanya...

puspa ni ada orang bleh buat bawah meja punya.
pelan pelan cari bleh dapat tt..
 

sidang muda

Super Active Member
Messages
6,880
Joined
Jun 30, 2008
Messages
6,880
Reaction score
31
Points
70
kalau dah masuk puspakom tak lepas confirm kena blacklist
 

Long Kai

Active Member
Messages
1,681
Joined
Dec 27, 2005
Messages
1,681
Reaction score
78
Points
30
kalau dah masuk puspakom tak lepas confirm kena blacklist

Itulah pasal cikk...why should try an errorrrr...so kena setup underground punya projek...kalau takkkk payah nak carik makann...
 

sidang muda

Super Active Member
Messages
6,880
Joined
Jun 30, 2008
Messages
6,880
Reaction score
31
Points
70
van tu dah lebih dari setahun tak renewal roadtax
 

Long Kai

Active Member
Messages
1,681
Joined
Dec 27, 2005
Messages
1,681
Reaction score
78
Points
30
van tu dah lebih dari setahun tak renewal roadtax

Pembetulan...bukan van tapi lori.. problem existed bila tukar kapla hiace pi dyna...bapak runner...mak runner...semua golongan runner angkat bendera putih..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register