toyota

  1. geliganet

    Wanted Sewa van (self drive) toyota hi-ace 2.4d turbo - 11 passenger + driver

    Location: Chukai, Kemaman Jenis Kenderaan: Toyota Hi-Ace 2.4 Diesel Turbo Passenger: 10 Person Harga: PM for best price
  2. P

    Mana lagi sesuai Toyota Vios atau Honda City

    nak minta tolong warga cg bg pendapat..mana satu model sesuai antara vios dengan honda city:) saya sudah kerja 1 taun lebih..income kalo xdak ot dalam rm2800..kalo ot dapat la rm 4000..tp nak angkat yang secondhand saja..bajet dalam 600 sebulan:D..tolong ya:)cgrock
  3. blackjack_5946

    WTA : Toyota [email protected] IS200

    Ade sesiapa cgrian yg pakai toyota [email protected] x?? aku just nk tanye dari segi : 1. Fuel Consumption 2. Spare Part 3. Maintainance/Susah x nk jage 4. 2nd Value 5. Performance Harap dapat membantu.. :)cgrock
  4. Long Kai

    Wanted Roadtax terpakai Toyota Hiace 1.6 80an

    Salam 1 CG... I nak offer pada sesiapa yang ada Toyota berkenaan untuk beli roadtax terpakai... Maksud I roadtax yang dah tamat tempoh...Syarat belian adalah sticker roadtax yang masih dalam keadaan sempurna sepertimana ketika belum digunakan... Untuk taknak bagi sticker tu melekat pada...
  5. abangbeca

    Wanted URGENT !! Perlukan quotation utk spare part kereta

    Salam cgrian Mesti sapa2 ada ctc atau blh supply spare part seperti di bwh dgn kadar segera..bg quatation dulu..klu rege ngam terus deal...prefer area KL sj....boleh email ke [email protected] @ call aku trus 0122784538 Model kereta toyota caldina ZT 2000cc tahun 2002. Nak cari barang...
  6. S

    Wanted Toyota Estima supercharger 2.5 (A)-komisyen rm1000

    salam warga semua.. saya nak beli kereta Estima supercharge 2.5 (A) model tcr11 dan keatas sekitar tahun 1996-2000. budget saya RM16000.00 cash. kalau korang ada sedar mara/jiran/kawan yang sedang pakai dan mgkn sedang mencari pembeli sila rekomenkan kpd saya.sekiranya saya jd beli saya bg upah...
  7. selipar2010

    Wanted Toyota Vios Spare Part Besi Utk Power Window

    Salam, Kepada sape yg keja kedai potong ke sape2 bleh tlg carikan...nanti saya bg laaa komisen skit...huhu Kalau ade saya nk cari Vios punyer besi kt dlm tu....power window x bleh turun naik Kalau ade PM me pls Terima kasih
  8. danizone

    Wanted Nak sewa MPV - Toyota Avanza/Proton Exora

    salam,nak mtk tlg warga Cg sesape yg tau and ada buat khidmat sewa Mpv.Aku nak sewa ari sabtu ni sampai isnin.Mpv macam avanza,exora ke...:D Kalau ada roger2 eh kat sini
  9. chaphoo

    Wanted Tolong Carikan Aku, Body Part Toyota Levin BZR

    Salam,,, aku tengah cari bodypart depan BZR,,, FENDER,BONNET,BUMPER COMPLETE WITH LAMP(SMOKE LAMP),SIGNAL AND SPORTLIGHT gambar seperti di bawah le... sapa yang dapat carikan untuk aku?? bagitau aku dulu harga barang,,,kita nego2.. leh cari di halfcut... kalau bleh area dekat ngan tempat...
  10. E

    Wanted Toyota Hilux 2.8D Single Cab

    Toyota Hilux 2.8D Single Cab Year: >1996
Top
Log in Register