BTC USD 35,796.2 Gold USD 1,764.43
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Risk Your Life 2 - Private Server

Sponsored Post

millionman

Active Member
Joined
Nov 9, 2012
Messages
1,920
Reaction score
0
Points
20
kalau nk bukak server tu etika kene ade.. nnt kang ade pulak pass2 barang2 power kt mmbr.. itu la yg biasa berlaku.. tuptap orng pun malas la nk main.. habis smua geng2 gm je yg power..

betul tu bro...
saya akan jaga betul2...
xd pilih geng2 nie...
cntik... dh mula ramai nie...
boleh mula design script...

:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 

u4k1000

Freshie
Joined
Dec 25, 2012
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
b u m p p . . .

xd sape2 yg nak main game nie ke?

yg terwal repon ley jd GM...

pemilihan akan diadakan...

aku dah lama xmen game ryl2 ni,tp ko bt serve ni apa nama?
aku pn nak join gak..
boleh aku jd GM??
hrp2 ko bt mudah la org nak download setup serve ngan register game ni..
ko buat serve ni apa yg ko buat kelainan??
monster lain dari ryl yg sedia ada??
map??
item??
tambah jenis2 rambut ngan muka character??
tambah class untuk human ngan akkan???
saja nak tau ja..
:)cgrock:)paid:):D
 

Daksukiv

Freshie
Joined
Jul 2, 2013
Messages
2
Reaction score
0
Points
3
ni private server tapi ad season ..buatan malaysian tapi host dekat US

Ryl Version :RYL2
Patch : V3.005
Server Info : SoftCap
Exp Rate : High
Drop Rate : High
Server Host :USA

Website : www.ryl2vengeance.com
Register : www.ryl2vengeance.com/ryl2vengeance/site/register.ryl (Please use google chrome or RockMelt)
Client & Patch : www.ryl2vengeance.com/ryl2vengeance/site/downloads.ryl
Group : www.facebook.com/groups/ryl2vengeance/
Contact Admin : www.facebook.com/messages/AdminRizal
Facebook Page : https://www.facebook.com/RYL2Vengeance
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register