BTC USD 33,640.1 Gold USD 1,782.50
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Risk Your Life 2 - Private Server

ash3110

Fun Poster
Joined
Jul 26, 2010
Messages
649
Reaction score
0
Points
10
Aku cadangkan:

1)Drop rate tinggi sikit
2)Penggunaan mineral yg kurang (Spen,Mic,Yit). Jadi xperlu la player hari farming je.. bosan weh kalo camtu..
3)Sebarang donation akan dpt reward medal atau TOB... Dgn cara ni server boleh maintain.
4) Bukak medal shop jual TOB, lvl4 skill, gems, glove/boot/helm yg cun sikit dan tambah sikit apa yg perlu...

Geng2 ada apa2 cadangan tambah2 la sikit... hehehe
 
Sponsored Post

millionman

Active Member
Joined
Nov 9, 2012
Messages
1,920
Reaction score
0
Points
20
Aku cadangkan:

1)Drop rate tinggi sikit
2)Penggunaan mineral yg kurang (Spen,Mic,Yit). Jadi xperlu la player hari farming je.. bosan weh kalo camtu..
3)Sebarang donation akan dpt reward medal atau TOB... Dgn cara ni server boleh maintain.
4) Bukak medal shop jual TOB, lvl4 skill, gems, glove/boot/helm yg cun sikit dan tambah sikit apa yg perlu...

Geng2 ada apa2 cadangan tambah2 la sikit... hehehe

ok bro...

akan d pertimbangkan...

spe2 ad lg idea boleh kongsi kn di sini ye...

saya akan pertimbangkan...

:)cgrock:)cgrock
 

ash3110

Fun Poster
Joined
Jul 26, 2010
Messages
649
Reaction score
0
Points
10
apa nama server tu nti bos? maintanence berapa setahun?
 

ash3110

Fun Poster
Joined
Jul 26, 2010
Messages
649
Reaction score
0
Points
10
kalo dulu, ryl2 firaun server dia mmg ramai gila... tp syg kena hack dan terus down... lg satu kita tgk pada CIB lak (Official server - Zeus, Hades, Paseidon) diorg ni failed sbb gagal fix bug dan hackers....

Ada satu kali tu player dari israel masuk guna akkan, tp skin human... status pun nampak mcm biasa je.. lvl69 non-enemy (nickname bukan warna merah) Habis semua human dia sapu time tu.... NI PUNCA SERVER PLAYER LARI DARI SERVER HADES...
 

millionman

Active Member
Joined
Nov 9, 2012
Messages
1,920
Reaction score
0
Points
20
kalo dulu, ryl2 firaun server dia mmg ramai gila... tp syg kena hack dan terus down... lg satu kita tgk pada CIB lak (Official server - Zeus, Hades, Paseidon) diorg ni failed sbb gagal fix bug dan hackers....

Ada satu kali tu player dari israel masuk guna akkan, tp skin human... status pun nampak mcm biasa je.. lvl69 non-enemy (nickname bukan warna merah) Habis semua human dia sapu time tu.... NI PUNCA SERVER PLAYER LARI DARI SERVER HADES...

xpe2...
nnT buat yg trial pnye dlu...
agak2 dh ok,kte on trus...
ok x?
security buat sbaik mgkn...
 

s3ller

Active Member
Joined
Mar 18, 2011
Messages
1,523
Reaction score
1
Points
20
legend game ni , haha terkenang zaman2 lampau
 

ash3110

Fun Poster
Joined
Jul 26, 2010
Messages
649
Reaction score
0
Points
10
xpe2...
nnT buat yg trial pnye dlu...
agak2 dh ok,kte on trus...
ok x?
security buat sbaik mgkn...

ok sgt tu... dah lama aku xmain ryl2... hehehe.. lupa dah trick camne nak upgrade...
 

Don Malaya

CG Top Poster Club
Joined
May 3, 2011
Messages
27,601
Reaction score
954
Points
171
Aku still main ryl lagi dari 2009 sampai sekarang, tp server official dah xde, so yg femes utk kaki ryl skang cuma RYL underground je... So far aku xde dgr mana2 RYL2 private server yg betul2 best.... Buat la tt, aku support... Leh aku ajak geng2... Tp dgn syarat la.. hehehehee


sape kate official dah xde...masih ade lagi...aku pon main gak..:D

yg nie official..

http://returnofwarrior.com/index.asp

server dah combine jd satu...player lagi rmai...time WAR...mmg best..aku otai dlm tuu...:) shadow warrior...wawawawawhhahah
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register