To Sell Replika KLCC dan Replika Gambus..

CG Sponsors




ezis2u

Super Active Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
9,747
Reaction score
22
Points
65
klu ada office besar wat jadi perhiasan lawa gak nih...
 
Sponsored Post

amirah_husna79

Fun Poster
Joined
Apr 10, 2008
Messages
547
Reaction score
1
Points
15
takpelah kalau takde sapa nak beli kat sini terpaksala aku cari pasaran lain...
 

amirah_husna79

Fun Poster
Joined
Apr 10, 2008
Messages
547
Reaction score
1
Points
15
boleh tak sapa2 bagi cadangan kat mana boleh aku let go benda ni..kalau ebay atau lelong aku tak reti nak jual kat sana...kalau boleh suggest kan tempat....kalau ader yg berminat kat sini boleh ler tawar harga...aku boleh tolak ansur....
 

adamma

CG Top Poster Club
Joined
Mar 7, 2007
Messages
23,639
Reaction score
39
Points
120
org malaysia ni lebih bnggakan menara luar negara dr menara sendiri la.. tu yg ssh skit nk letgo.. bro kena cari pelancong luar negara, mesti ada yg berminat...
 

amirah_husna79

Fun Poster
Joined
Apr 10, 2008
Messages
547
Reaction score
1
Points
15
em...tu la tak tau nak promote kat mana...sapa2 boleh ler bg cadangan...kat web mana..atau tempat yg ader boleh let go brg...
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
promote kat ebay....
 

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,880
Reaction score
8,262
Points
716
takpelah kalau takde sapa nak beli kat sini terpaksala aku cari pasaran lain...
oo..cun cun...hehe :D

putih warna aluminum je
takdak ke warna2 warni...(mcm real)
tingkap KLCC kan warna hijau.....:x :">
 

amirah_husna79

Fun Poster
Joined
Apr 10, 2008
Messages
547
Reaction score
1
Points
15
takde ler...semua warna tu jer...lupa lak nak tnya org buat tu kenapa tak warnakan tingkap KLLC tu warna hijau..he he he
 

amirah_husna79

Fun Poster
Joined
Apr 10, 2008
Messages
547
Reaction score
1
Points
15
bagi ler cadangan..kalau let go buy and sell..agak2nya berapa yg depa amik yer..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register