To Sell Replika KLCC dan Replika Gambus..

CG Sponsors




amirah_husna79

Fun Poster
Joined
Apr 10, 2008
Messages
547
Reaction score
1
Points
15
salam...
aku nak test tgk kalau ader org berminat dgn barang2 replika ni..dalam simpanan aku ada satu yg tak pernah aku pamerkan pd org dan aku still simpan dalam kotak...dalam simpanan aku ada replika KLCC yang beratnya 7 kg...mmg cantik...nanti aku update gambarnya besok..n aku akan bgtau ketinggiannya...if ader yg berminat boleh pm aku nanti...



oh yer yg replika gambus tu nanti aku update besok...
 
Last edited:
Sponsored Post

janggut_X

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,870
Reaction score
73
Points
520
nak tengok gambar dulu ar..baru cito..minat ko tak..pastu baru tengok rego plak..kalau poket beruang...:)
 

ripzer

Active Member
Joined
Jan 10, 2006
Messages
2,200
Reaction score
2
Points
25
salam...
aku nak test tgk kalau ader org berminat dgn barang2 reptika ni..dalam simpanan aku ada satu yg tak pernah aku pamerkan pd org dan aku still simpan dalam kotak...dalam simpanan aku ada reptika KLCC yang beratnya 7 kg...mmg cantik...nanti aku update gambarnya besok..n aku akan bgtau ketinggiannya...if ader yg berminat boleh pm aku nanti...
alamak barang yg tak penah pamer akan di pamerkan..jatuh harga weh :))
 

amirah_husna79

Fun Poster
Joined
Apr 10, 2008
Messages
547
Reaction score
1
Points
15
maksud aku brg ni aku tak letakkan jadi perhiasan rumah..just letak dalam kotak je...salah penggunaannya ayat pun boleh jadi isu kan...
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
buat daripa da apa...besi, emas, gansa,...
 

amirah_husna79

Fun Poster
Joined
Apr 10, 2008
Messages
547
Reaction score
1
Points
15
dulu aku beli benda alah ni rm3000.00 tapi dptla diskaun rm2500 sebab org yg jual tu member aku..ni pun aku tak tau nak let go berapa..tp aku bagi la harga diskaun ..so kalau ade yg berminat boleh pm aku...buatannya cantik dan steel..apa pun harga boleh runding pm je ok
 

man_spaq

Super Active Member
Joined
Feb 14, 2009
Messages
5,865
Reaction score
16
Points
65
menarik nih...

harga pun leh tahan gak laaa
 

amirah_husna79

Fun Poster
Joined
Apr 10, 2008
Messages
547
Reaction score
1
Points
15
harganya mmg mahal..tapi aku boleh bg diskaun...kalu sapa2 yg berminat
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
dulu aku beli benda alah ni rm3000.00 tapi dptla diskaun rm2500 sebab org yg jual tu member aku..ni pun aku tak tau nak let go berapa..tp aku bagi la harga diskaun ..so kalau ade yg berminat boleh pm aku...buatannya cantik dan steel..apa pun harga boleh runding pm je ok
Boleh tahan gak reganye nie#:-S
 
Sponsored Post
Top
Log in Register