BTC USD 65,802.4 Gold USD 1,785.95
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Raytech Glenmarie

djduzker

Junior Member
Joined
Feb 25, 2010
Messages
66
Reaction score
0
Points
6
series bengang gila ngan tinted RayTech branch glanmerie S.Alam. tipu putar alam nye cina! aku marah gila! ckp RM 380 the whole car tinted. 7" free utk depan. bila keta siap windscreen depan tak tinted pon. mentang2 time ko taruk kat depan tu kitowg gi makan kejap, ko tipu ye? hati2 bg sape2 nak gi psg tinted situ. nsib leh guna kuasa dua. roje bos die. nsib dapat. but yet,cine tu stil putar alam gi!

Full story boleh baca sini...Raytech Glenmarie...

Ni just untuk makluman bagi sape nak pasang tinted kat raytech..especially glenmarie!!!
 
Last edited:
Sponsored Post

syawn

Fun Poster
Joined
Nov 12, 2008
Messages
156
Reaction score
0
Points
10
bro...i suggest pegi kat ss15 subang.. kat belakang eon bank. CANNY COOL. diorg tinted bagus. service pun bagus.
 

zacxdillarocha

Fun Poster
Joined
Oct 18, 2010
Messages
116
Reaction score
0
Points
10
kalau cara macam tuan tt tulis dalam blog tu la ...kalau lepas nie katakan lah tinted problem...ada gelembong air ker, luntur ker apa ker...jangan harap la dia orang nak ganti yang baru...

TApi pengalaman aku dekat Air Cool Kangar....selepas 3-4 bulan aku pasang...tiba2 aku terperasan yang ada sedikit bulu kain panjangnya kurang dari 3mm dalam tinted aku tu..lepas tu pi komplen...dan dan tu juga dia koyak dan gantikan dengan yang baru ...FOC...memang terbaek la ...
 

zia

Fun Poster
Joined
Jul 9, 2009
Messages
700
Reaction score
24
Points
15
Kaum tu mmg suker menipu..pd pendapatan aku yg x seberapa nie, yg crack tu tembak ngan laser dulu..x sampai rm100. Jgn tukar cermin baru dulu. Gi buat ngan dr. Cermin. Lepas tu sepantas kilat buat tinted. Jgn tunggu lama2..dorang tu lg cepat lupa dr kita nih...
 

djduzker

Junior Member
Joined
Feb 25, 2010
Messages
66
Reaction score
0
Points
6
layan siot bace blog tuh..
haha

merana owner kete tuh

owner kete tu aku lah...huhu...
pape pun aku lum pi pasang tinted kat cermin depan tu sbb aku nak pi tukar cermin dlu..klu aku xknl mmb bek bos raytech sure si cina raytech glenmarie tu halau mentah2 je..tpi sbb aku knal mmb bek bos dia..tu yang bos dia suh settle kan..last2 smlm dia kol aku mintak maaf semua n kol balik dia after aku tkar windscreen tu..
 

djduzker

Junior Member
Joined
Feb 25, 2010
Messages
66
Reaction score
0
Points
6
Kaum tu mmg suker menipu..pd pendapatan aku yg x seberapa nie, yg crack tu tembak ngan laser dulu..x sampai rm100. Jgn tukar cermin baru dulu. Gi buat ngan dr. Cermin. Lepas tu sepantas kilat buat tinted. Jgn tunggu lama2..dorang tu lg cepat lupa dr kita nih...

xleh buat bro guna chemical tu sbb crack pjg sgt..dekat 7 inci..dah pi kedai cermin..aku lupa yang aku insured cermin kete tu..so khamis ni pi tukar trs kat panel etiqa insurans...jimat duit aku...pastu pi tinted terus..pape pun..dah 2 hari pakai ni..tgh panas pun xrasa panas dah..cuma CS raytech je mcm **** tu pun si cina tu je..workers dia semua malay mcm kena kunci mulut pun ade..xbrani buka mulut time aku tanya...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register