Raya Pickup Line

Recommended Brokers


SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,071
Reaction score
375
Points
81
ni bukan utk raya ja

"Hang ni dah ada makwe belum?"

"ada dah"

"Ha.Tahap mana dah hubungan hampa ni?"

"tahap dah ada dlm group whatsapp family dia la"
 
Sponsored Post

Zordeck

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Aug 4, 2009
Messages
9,932
Reaction score
46
Points
70
"ok geng, kita tahun ni raya rumah sekian2 eak,

nah amik list rumah2 takut korang terlupa,

Asal rumah aku sorang xnak raya? xacila.

Owhh, kalau rumah kau bg duit raya lebih RM1, baru aku masukkan dalam list"
 

Kerrigan

Junior Member
Joined
Jan 27, 2015
Messages
88
Reaction score
0
Points
6
"Awak ni cantik, berbudi bahasa lak tu. Semua sempurna. Tapi, satu jer awak tak ada"
"Apa yang saya tak ada?"
"Saya"
#PickUpLineLepasRaya (ambik kat twitter Amran Fans)
 

nonoo1

Super Active Member
Joined
Oct 24, 2010
Messages
5,792
Reaction score
278
Points
81
lawak style nokia 33sekupang ni
 

nationagainstzionist

Super Active Member
Joined
Oct 17, 2012
Messages
5,470
Reaction score
135
Points
73
tuan rumah : apasal nak bagi duit raya rm5.30 lak ni..

budak : tahun ni ada gst la pak cik

tuan rumah : ahh..karok la aku kali ni
 

syahsyah1234

Active+ Member
Joined
Dec 27, 2013
Messages
2,692
Reaction score
31
Points
30
"awak nak saya ajar anyam ketupat?"

"tanak la. saya takut teranyam rasa cinta pulak nanti"
 

oxygenO2

Legendary Member
Joined
Apr 7, 2008
Messages
12,191
Reaction score
28
Points
120
Tuan rumah:bile awak nk nk balik nie.skrg pukul 12.59pg, lbh kul 1pg takut x jumpe jln plg...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register