Raya Pickup Line

CG Sponsors




SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,325
Reaction score
401
Points
91
ni bukan utk raya ja

"Hang ni dah ada makwe belum?"

"ada dah"

"Ha.Tahap mana dah hubungan hampa ni?"

"tahap dah ada dlm group whatsapp family dia la"
 
Sponsored Post

Zordeck

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Aug 4, 2009
Messages
9,957
Reaction score
50
Points
70
"ok geng, kita tahun ni raya rumah sekian2 eak,

nah amik list rumah2 takut korang terlupa,

Asal rumah aku sorang xnak raya? xacila.

Owhh, kalau rumah kau bg duit raya lebih RM1, baru aku masukkan dalam list"
 

Kerrigan

Junior Member
Joined
Jan 27, 2015
Messages
88
Reaction score
0
Points
6
"Awak ni cantik, berbudi bahasa lak tu. Semua sempurna. Tapi, satu jer awak tak ada"
"Apa yang saya tak ada?"
"Saya"
#PickUpLineLepasRaya (ambik kat twitter Amran Fans)
 

nonoo1

Super Active Member
Joined
Oct 24, 2010
Messages
5,823
Reaction score
302
Points
91
lawak style nokia 33sekupang ni
 

Syedz

CG Top Poster Club
Joined
Dec 23, 2008
Messages
21,899
Reaction score
94
Points
125
cakap bermadah berhelah..
 

nationagainstzionist

Super Active Member
Joined
Oct 17, 2012
Messages
5,545
Reaction score
144
Points
73
tuan rumah : apasal nak bagi duit raya rm5.30 lak ni..

budak : tahun ni ada gst la pak cik

tuan rumah : ahh..karok la aku kali ni
 

syahsyah1234

Active+ Member
Joined
Dec 27, 2013
Messages
2,690
Reaction score
31
Points
30
"awak nak saya ajar anyam ketupat?"

"tanak la. saya takut teranyam rasa cinta pulak nanti"
 

oxygenO2

Legendary Member
Joined
Apr 7, 2008
Messages
12,191
Reaction score
29
Points
120
Tuan rumah:bile awak nk nk balik nie.skrg pukul 12.59pg, lbh kul 1pg takut x jumpe jln plg...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register