BTC USD 62,911.1 Gold USD 1,757.61
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Raya Pickup Line

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,726
Reaction score
448
Points
91
ni bukan utk raya ja

"Hang ni dah ada makwe belum?"

"ada dah"

"Ha.Tahap mana dah hubungan hampa ni?"

"tahap dah ada dlm group whatsapp family dia la"
 
Sponsored Post

Zordeck

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Aug 4, 2009
Messages
9,958
Reaction score
50
Points
70
"ok geng, kita tahun ni raya rumah sekian2 eak,

nah amik list rumah2 takut korang terlupa,

Asal rumah aku sorang xnak raya? xacila.

Owhh, kalau rumah kau bg duit raya lebih RM1, baru aku masukkan dalam list"
 

simplest_box

Super Active Member
Joined
May 21, 2012
Messages
5,006
Reaction score
149
Points
83
Lawak pikap line raya la.
Bukan lawak raya biasa.
 

Kerrigan

Junior Member
Joined
Jan 27, 2015
Messages
88
Reaction score
0
Points
6
"Awak ni cantik, berbudi bahasa lak tu. Semua sempurna. Tapi, satu jer awak tak ada"
"Apa yang saya tak ada?"
"Saya"
#PickUpLineLepasRaya (ambik kat twitter Amran Fans)
 

nonoo1

Super Active Member
Joined
Oct 24, 2010
Messages
5,854
Reaction score
324
Points
91
lawak style nokia 33sekupang ni
 

Syedz

CG Top Poster Club
Joined
Dec 23, 2008
Messages
21,981
Reaction score
109
Points
128
cakap bermadah berhelah..
 

nationagainstzionist

Super Active Member
Joined
Oct 17, 2012
Messages
5,817
Reaction score
246
Points
83
tuan rumah : apasal nak bagi duit raya rm5.30 lak ni..

budak : tahun ni ada gst la pak cik

tuan rumah : ahh..karok la aku kali ni
 

syahsyah1234

Active+ Member
Joined
Dec 27, 2013
Messages
2,690
Reaction score
32
Points
30
"awak nak saya ajar anyam ketupat?"

"tanak la. saya takut teranyam rasa cinta pulak nanti"
 

oxygenO2

Legendary Member
Joined
Apr 7, 2008
Messages
12,191
Reaction score
29
Points
120
Tuan rumah:bile awak nk nk balik nie.skrg pukul 12.59pg, lbh kul 1pg takut x jumpe jln plg...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register