BTC USD 62,348.8 Gold USD 1,764.96
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell RAWAT MATA KORANG SEMUA DGN CERMIN MATA AJAIB !! - Lebih 1500 SOLD d CG!!

nijesothebis

Active Member
Joined
Jul 13, 2006
Messages
1,707
Reaction score
78
Points
30


194054_4394689957204_43841972_o.jpg
458129_3576420180971_1587114253_32813923_1828812210_o.jpg
Khairul Fahmi dan Ibnusina Eyewear[/center]
403964_3970233706063_381043862_n.jpg

SALAM...
http://www.youtube.com/watch?v=-CkCB_6W_jM&feature=youtu.be

177045_4506241665927_1057570843_o.jpg

YAZrz.jpg
[/IMG]
Disini aku nak perkenalkan produk terbaru yang aku keluarkan iaitu Ibnu Sina Pinhole Glasses.
243601_3960156974151_2047225084_o.jpg

Kini korang tak payah lagi risau power spek mata korang makin naik sebab dengan dengan menggunakan produk ini, ia akan membantu mengurangkan masalah yang berkaitan dengan rabun jauh, rabun dekat, myopia dan astigmatism.
582013_3982165284345_427280134_n.jpg

Bermulanya Alkisah..
Dulu aku pakai spek lain, power silau aku tinggi dalam 175. Selalu jugak rasa senak mata. Peringkat awal dulu hanya dalam 100. Mungkin kerana kerapa mengadap komputer, naik power aku ke 175. Nak jadikan cerita kawan aku pulang dari oversea bagi aku cuba pinhole glasses ni. Selepas sebulan, aku rasat sakit mata tiap kali pakai spek. Aku syak power aku makin naik dan benda ni tak berkesan. Masa aku buat test mata. Doktor kat kedai cermin mata tu cakap kat aku, orang yang buat spek aku dulu salah baca power. Aku tanya kenapa. Power aku sebenarnya rendah katanya. 50 ajer. terkejut aku. So, aku tahu dah sebab dia. Sebab aku gunakan pinhole glasses. Aku mula cari info dalam internet, dan aku jumpa banyak testimoni pasal pinhole glases ni.So aku decide untuk bawak masuk benda ni dengan brand aku sendiri. Memperkenalkan...




163809_179717458718196_100000398295651_468739_751856_n.jpg


Ibnu Sina Eyewear - Therapy Eyeglass

MENGENAI PRODUK INI

Cermin mata ini berfungsi membantu otak kita untuk mencari titik fokus melalui lubang lubang kecil pada cermin mata ini. Dengan ini ia melatih mata kita yang telah 'out focus' untuk kembali ketempat asal di kornea.

Kaedahnya amatlah mudah. Hanya gunakan 15-20 minit sehari untuk mendapatkan kesan dalam 3-4 minggu. Selepas 4 minggu boleh pergi kedai cermin mata test mata anda secara percuma.


KELEBIHAN THERAPY GLASSES - IBNUSINA EYEWEAR

* Tak payah pakai ubat. Makan atau titik.
* 100% selamat dan semulajadi
* Tidak perlu preskripsi doktor
* Tidak perlu test mata
* Tidak perlu lasik mata
* Mengurangkan 'power' cermin mata atau contact lens.
* Memperbaiki kejelasan mata anda
* Mencegah rabun jauh, rabun dekat, myopia dan astigmatism
* Hanya beli sekali seumur hidup
* Design yang menarik, boleh bawak berjalan
* Boleh digunakan sebagai cermin mata penapis UV dari komputer.
* Murah dan Murah dan murah sangat



SILA LIHAT VIDEO INI UNTUK MENDAPATKAN GAMBARAN MENGENAI PRODUK INI







KLIK DISINI UNTUK CARA MENGGUNAKAN DAN FAQ


KLIK DISINI UNTUK TESTIMONI


PRODUK INI DIDATANGKAN DALAM 4 MODEL

SEMUA ADALAH MODEL TERKINI DAN TRENDY....KEBANYAKAN YANG ADA DIPASARAN SEKARANG BOLEH KIRA OUT OF SHAPE..


SIJIL QUALITY ASSURANCE CE BAGI PRODUK INI

5470239724_4b0ae5be72_z.jpg

231137_493524587358595_1261935458_n.jpg
16219_493524820691905_1793687497_n.jpg
486208_493524830691904_551950135_n.jpg
20222_493524800691907_1638849848_n.jpg

POSLAJU-Logo.jpg



UPDATE DELIVERY POSLAJU, SILA CHECK DISINI

HARGANYA...HEHEHE

HARGA RASMI JUALAN : RM78.80
HARGA SEKARANG : RM60 !!


TUNGGU..KALAU ANDA NAK MENIAGA

BELI 10 PASANG (CAMPUR-CAMPUR MODEL) - DEALER
RM40 SAHAJA SEPASANG

BELI 100 PASANG (CAMPUR-CAMPUR MODEL) - MASTER DEALER
RM30 SAHAJA SEPASANG


SEMUA TRANSAKSI ADALAH MELALUI

maybank.jpg

IBNUSINA MARKETING ENTERPRISE
maybank -553010588571

cimb.jpg


mohd hanif b ahmad sofian
cimb-03010000401208

bank-islam.jpg.png

mohd hanif b ahmad sofian
bank islam - 03036020294615
291417_4058188784885_1872795663_o.jpg


SELEPAS BANK IN NANTI KORANG SMS NAMA DAN ALAMAT LENGKAP KE
NO TEL : 0132236447
 
Last edited:
Sponsored Post

xerocracker

Active+ Member
Joined
Oct 3, 2007
Messages
2,978
Reaction score
46
Points
30
design menarik dari yang kat watson..dan lebih murah..huhu...mmg amat berkesan ke nih..ada dengar2 gak..orang kata menjadi...
 

nijesothebis

Active Member
Joined
Jul 13, 2006
Messages
1,707
Reaction score
78
Points
30
CARA MENGGUNAKANNYA

Step 1 :
Mula mula pakai cermin mata therapy ini.

Step 2 :
Pejam mata untuk 10 saat

Step 3 :
Buka mata dan gerakan mata anda kekiri dan kekanan untuk 10 kali

Step 4 :
Dengan perlahan gerakan anak mata mengikut arah jam sekali dan melawan arah jam sekali

Step 5 :
Kelip-kelipkan mata anda beberapa kali untuk membenarkan otak menyelaras focus pada mata

Step 6 :
Mula gunakan, kalau rabun jauh guna untuk melihat objek jauh, kalau rabun dekat gunakan untuk membaca

AMARAN!
Produk ini tidak sesuai untuk memandu kenderaan. Hanya gunakan di jika tidak mengawal mesin, enjin, dan kenderaan bermotor.

1. Minggu pertama cukup dipakai setengah(1/2) jam sehari ( baik untuk membaca, menonton TV, dsbgnya)
2. Minggu kedua ditambah menjadi 1 jam/hari
3. Minggu ketiga ditambah menjadi 2 jam / dst lebih lama lebih baik untuk penurunan/pemulihan mata minimal 1-3 bulan untuk penurunan rabun jauh (plus), rabun dekat (minus) serta silinder.


SOALAN SOALAN LAZIM

Bila untuk digunakan?
Sesuai untuk digunakan ketika membaca, menonton TV, bermain komputer. Namun begitu tidak sesuai untuk aktiviti yang melibatkan pergerakan.

Berapa lama nak pakai?
Pakai seberapa lama yang mungkin. Semakin lama pakai semakin pulih penglihatan.

Siapa yang boleh pakai?
Semua golongan termasuk kanak -kanak, terutama yang mengalami masalah rabun.

Kenapa saya nampak 2 object bila pakai?
Ini adalah proses untuk menyesuaikan otak untuk memfokuskan mata dengan cermin mata ini. Selepas beberapa lama ia akan hilang dan akan lihat hanya 1 objek sahaja.

Kalau saya memakai cermin mata kembali selepas memakai cermin mata terapi ini, bukankah ia tidak membawa faedah?
Cermin mata ini berfungsi melatih mata untuk fokus, dan sebagai alat senaman untuk mata. Ia juga berfungsi sebagai alternatif kepada cermin mata preskripsi yang anda pakai sekarang

Adakah saya akan kerap menukar cermin mata preskripsi selepas ini?
Anda mungkin akan menukar kepada cermin mata yang yang kuasanya lebih rendah kerana penglihatan anda semakin baik

Bagaimana saya akan rasa penglihatan saya semakin baik?
Kebiasaannya selepas 3-4 minggu penglihatan anda akan bertambah baik dalam 10%-20% dari asal.

Benarkan cermin mata ini dapat memulihkan penglihatan?
Memang benar, telah banyak orang yang telah mengambil manfaat dari produk ini.

Apakah beza cermin mata terapi ini dengan cermin mata preskripsi?
Cermin mata preskripsi hanya membantu anda melihat secara maya atau sementara kerana ia hanya membantu membalikkan cahaya tepat ke kornea semasa anda memakainya sahaja. Apabila anda membukanya, anda tidak mampu melihat jelas lain. Cermin mata terapi ini pula berfungsi memperbetulkan fokus anda sedikit demi sedikit sehingga ia bertambah baik atau kembali ketempat asal.
 
Last edited:

nijesothebis

Active Member
Joined
Jul 13, 2006
Messages
1,707
Reaction score
78
Points
30
219911_4117045056255_1907203300_o.jpg


design menarik dari yang kat watson..dan lebih murah..huhu...mmg amat berkesan ke nih..ada dengar2 gak..orang kata menjadi...

InsyaAllah menjadi... ramai yang menjadi..Ekceli..kat hospital pun menggunakan konsep yang sama untuk rawat mata pesakit. cuba dia bukan spek dia macam plastik sekeping ada lelobang cam ni.

Kalao orang pakai spek akan rasa magiknya alat ni dalam 1 minit jer..aku gerenti..
 
Last edited:

janggut_X

CG Hardcore Club
Paid Membership
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,870
Reaction score
73
Points
520
aku berminat ni,tapi tu la....testimoni
 

sirNewbies

Active+ Member
Joined
Aug 8, 2010
Messages
2,594
Reaction score
17
Points
25
alhamdulilah.. setakat ni aku tak alami masalah rabun lagi.. :D
 

zerovirus

CG Super Hardcore Club
Paid Membership
Joined
Jan 25, 2009
Messages
182,199
Reaction score
94
Points
1,020
mata aku dah rabun jauh ni .. selalu tgk pc ... :(:)((
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register