BTC USD 84,170.3 Gold USD 4,285.46
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Range Trader (Power full)

:)cgrockMmg hebat sistem ini...boleh cecah 600pips pd euro sahaja..blm kira yg lain hari ini..Jepun 159pips...GU 300pips
:D:D:D:)cgrock

ea ni xsesuai on 24jam..aku dh buat jadual sndiri profit guna ea ni..ON jam 10pg-2ptg mslaysia. sblum kul 2 tu kene close sume position wlaupun tgh -ve.pastu kul 3ptg-5ptg. kul 7mlm smpai esok pulak..2 mnggu ni equity sntiasa btambah.

stahu saya tak ada EA yang boleh profit memanjang, kpd kwn2 yg gemar menggunakan EA kena hati2 psl aku dah banyak kali kena mc guna EA, bukan pasal EA tu yang tak bgus tapi broker tu boleh masuk, ubahsuai, manipulasi skript pada EA tu...so hati2...:-?

Harap membantu.

ea ni xsesuai on 24jam..aku dh buat jadual sndiri profit guna ea ni..ON jam 10pg-2ptg mslaysia. sblum kul 2 tu kene close sume position wlaupun tgh -ve.pastu kul 3ptg-5ptg. kul 7mlm smpai esok pulak..2 mnggu ni equity sntiasa btambah.

berape pair hg main?

berape pair hg main?

GU n EU je..stakat ni ok laa..tp mmg xleh on 24jam.hari jumaat juga kurang sesuai on ea ni.isnin on ea jam 2ptg.tu je tip yg sy praktik..:)paid:)paid

Hi guys,

Did any of you try Forex Range trader yet??

Please share your tests or experience.

Best wishes,

Salam,

Scarface.

erk..nak tanye,camne nk tukar file mq4 ke ex4 ek?:-?

tima kasih pada tuan punya ea nie....kongsi bersama dapat profit.
aku bru nak cuba...

bila add ea.mq4 run kat meta4, dia auto kuar ea.ex4

kalau salah tolong betulkan....sya nubie je..

range trader phase 2 dah kuar, ada sesapa pernah cuba...

stahu saya tak ada EA yang boleh profit memanjang, kpd kwn2 yg gemar menggunakan EA kena hati2 psl aku dah banyak kali kena mc guna EA, bukan pasal EA tu yang tak bgus tapi broker tu boleh masuk, ubahsuai, manipulasi skript pada EA tu...so hati2...:-?

Harap membantu.

Betulkah ini? EA tu load kat computer kita macam mana broker boleh manipulasi skript pada EA tu? Yg saya tau broker boleh reqoute ataupun tukar spread pada masa EA tu buat kerja. Yg manipulasi skript tu macam kerja2 hackers sje.

Latest Posts

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.13910
USD / JPY
157.285
GBP / USD
1.32505
USD / CHF
0.82827