BTC USD 39,792.2 Gold USD 1,862.70
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Ragnarok Online

richestboy

Fun Poster
Joined
Sep 1, 2008
Messages
680
Reaction score
2
Points
15
hi semua ape khbr? kat sini sy mencari sape2 yg pndi buat private server raganarok. ragnarok adalah game RPG online yg terkenal sejak thn 2001 lagi n sampai. cuma masalahnye sy x pndi nk buat script or nk setup private server.and income dr game ni boleh dijana hasil dari player membuat bayaran utk membeli brg2 dlm game. jadi kpd sesiapa yg ada pengalaman bermain game ni n tau mcm mana cara nk setup server n maintain server, ini la peluang utk buat duit. bhgn promotion n kos sy akan tanggung. pm sy utk sape yg btol2 berminat n serius nk buat bende ni.
 
Sponsored Post

rijal2009

Marked as Scammer, (until issue resolved)
Joined
Jul 8, 2009
Messages
9,169
Reaction score
286
Points
81
aku boleh tolong setup RO server dari A sampai Z, tapi aku cas jugak la. :)
amacam? PM aku..
 

along313

Active Member
Joined
Aug 20, 2006
Messages
2,480
Reaction score
76
Points
30
hehe dah termasuk game klasik RO ni, dulu time blajar suka gak main dan wat server sendiri blajar kt athena je. dah lama tinggal dan byk karektor baru kuar.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register