BTC USD 61,351.8 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

PruBSN UMMAH HAji Plan Apa tu?

insanmulia

Freshie
Joined
Nov 29, 2010
Messages
35
Reaction score
0
Points
6
Anyone ada info pasal PruBSN UMMAH? Plan khusus untuk memastikan ibadat haji tertunai. Ada insurance company lain yang offer ni tak?

MAcam bagus ni, sbb nak cari kekayaan dunia untuk kehidupan di akhirat...

I dapat flyer dari agen ni Syed Othman Tel: 0196003037
Anyone boleh komen pasal ni:

Contoh pelan utk lelaki 30 tahun

BAyaran bulanan RM54 dapat:

PAmpasan KEmatian RM25k
Sakit kritikal RM10K
Upah haji Rm3k
Pampasan berganda RM50k

Lepas tu ada loyalti bonus lagi
 
Sponsored Post

girlsilver

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Dec 1, 2009
Messages
10,744
Reaction score
194
Points
123
kat radio ade dgr psl ni tp bank of kuwait...cm menarik tp
xsilap yg bank kuwait ni cm buat loan :-?
 

abOo

Account Locked as requested
Joined
Mar 2, 2009
Messages
622
Reaction score
0
Points
10
ni kira sama macam tabung haji la kan.
menabung sambil investment.dalam masa sama boleh pergi haji.
 

aizat1612

Super Active Member
Joined
Jul 3, 2009
Messages
5,456
Reaction score
6
Points
70
Anyone ada info pasal PruBSN UMMAH? Plan khusus untuk memastikan ibadat haji tertunai. Ada insurance company lain yang offer ni tak?

MAcam bagus ni, sbb nak cari kekayaan dunia untuk kehidupan di akhirat...

I dapat flyer dari agen ni Syed Othman Tel: 0196003037
Anyone boleh komen pasal ni:

Contoh pelan utk lelaki 30 tahun

BAyaran bulanan RM54 dapat:

PAmpasan KEmatian RM25k
Sakit kritikal RM10K
Upah haji Rm3k
Pampasan berganda RM50k

Lepas tu ada loyalti bonus lagi


bro,

PRUBSN UMMAH ni adalah pelan takaful haji dari PRUBSN....
tapi saya bukan dari PRUBSN Takaful... Saya dari Takaful IKHLAS..
Sebenarnya Takaful IKHLAS adalah satu2nya operator takaful yang mengeluarkan produk haji.. yang lain2 follow...

jika bro berminat nak nak tahu pasal produk haji dari Takaful IKHLAS...boleh hubungi saya di 012-6524731.. saya sedia membantu..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register