BTC USD 26,662.1 Gold USD 1,962.61
Time now: Jun 1, 12:00 AM

PRU15: Calon Parlimen Muda

cek mek molek

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
130,546
Paid Membership
Top Poster #4
Joined
Jun 3, 2013
Messages
130,546
Reaction score
22,512
Points
2,866
Awards
1

Tentera Troll Kebangsaan Malaysia

· 43m ·

Masa PRK Tanjung Piai - Diarwahkan Calon
Masa PRN Johor - Terkantoi nama Funder
Masa PRU15 - F**king Crazy pulak
Selalu sangat mulut laju dari otak.

Parti MUDA korang baik pergi amik kelas public speaking dulu lah, belajar apa do’s and dont’s for a public speech, press conference.

Kau tu nak jadi wakil rakyat, berucap depan rakyat.

Bukan nak jadi stand-up comedian berucap depan kawan - kawan.
 
Sponsored Post

kopirait

CG Top Poster Club
gem
Messages
42,354
Joined
Apr 18, 2010
Messages
42,354
Reaction score
3,815
Points
266
Awards
1
Mutalib buat buku je

Ab Jalil Backer

18j ·

Isytihar saja kerusi mana nak bertanding. Macam ini baru power
1f602.png


1667198497753.png

Bagi orang tapah la baca buku dubook yang tak laku tu.
 

Attachments

cek mek molek

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
130,546
Paid Membership
Top Poster #4
Joined
Jun 3, 2013
Messages
130,546
Reaction score
22,512
Points
2,866
Awards
1
@cek mek molek bukan SS ni tgh dalam perbicaraan ke
tn timmisegera, peringkat kes pendakwaan dah selesai, iaitu mahkamah dapati pendakwaan berjaya buktikan kes prima facie
jadi tahun depan dia kena bela diri

dia sama mcm bung&zizi, dan juga pakZahid, yg mana kena bela diri

oleh itu SS ni kluster mahkamah
 

pemain

Active+ Member
Messages
3,116
Joined
Jul 10, 2008
Messages
3,116
Reaction score
513
Points
81

Tentera Troll Kebangsaan Malaysia


· 2j ·

Undilah kami sebab kami pandai sebut F word ketika ceramah.
1f606.png

--------------------------------------------------------------------------
Calon MUDA Kepala Batas sebut F word ketika live pengumuman calon MUDA. Member belakang terkejut. Rasa nak nangis pun ada tu. Sadek terkedu. Amira tersengih.
1f923.png
Barangkali dia kena sindrom MLLDO ( mulut lagi laju dari otak) kot?
sumber dari FB Syed Saddiq , minit 24:05 https://www.facebook.com/syedsaddiqofficial/videos/640683750889141


Mana vid.. takde pun.
Tak caya takde vid
 
Sponsored Post

Top
Log in Register