Proton Perdana Sei

CG Sponsors




fyz_2006

Active Member
Joined
Mar 13, 2007
Messages
1,484
Reaction score
0
Points
20
Salam... Kwn nak tanye dan mintak pandangan kepada yg sudi berkongsi... kwn ade sebuah kereta perdana se. dan bercadang nak tukar enjin. so nak mintak pendapat dr sesiapa yg tau. ada gak kwn2 kata guna RVR4, VR4, EVO3... tap xtaulah mana yg ok. kalau boleh nak yg save minyak dan kos xbegitu tinggi lah... pastu nak tolak enjin yg sedia ada nie. :D
sapa ade pendapat mehler kongsi....
 
Sponsored Post

mrafif

Active+ Member
Joined
Apr 28, 2006
Messages
2,868
Reaction score
12
Points
25
Salam... Kwn nak tanye dan mintak pandangan kepada yg sudi berkongsi... kwn ade sebuah kereta perdana se. dan bercadang nak tukar enjin. so nak mintak pendapat dr sesiapa yg tau. ada gak kwn2 kata guna RVR4, VR4, EVO3... tap xtaulah mana yg ok. kalau boleh nak yg save minyak dan kos xbegitu tinggi lah... pastu nak tolak enjin yg sedia ada nie. :D
sapa ade pendapat mehler kongsi....
go for evo III tuan.. :)paid
 

degaOne

Active+ Member
Joined
Sep 18, 2007
Messages
3,458
Reaction score
15
Points
25
aku pun baru je siap konvert eterna twin turbo meter putih. mantap seh, istimewanya dapat hafkat ni cuma tinggal salin jer dari hafkat ke body perdana tanpa usik apa pun. klu ko amik hafkat evo mcm2 ko kena buat dah la mahal. yg ruginya tak dapat desbod.

p/s : aku ada org nak beli enjen sei ko tu bro, serius buyer. apa pun klu dah dapat hafkat ko call aku ye kat nombor bawah tu .. hehehe
 

fyz_2006

Active Member
Joined
Mar 13, 2007
Messages
1,484
Reaction score
0
Points
20
go for evo III tuan.. :)paid
evo 3 ngan rvr4 mana lagi bagus agaknye eh...??? dan kwn kalau boleh xnak ade problem... nanti takut kejap2 masuk bengkel... boring lak nanti... heeee tuan ade rekmen tmpt mana mau bikin ini kreta? :)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register