ProMoSi LoAn

CG Sponsors




leiaaryalana77

Junior Member
Joined
May 16, 2010
Messages
52
Reaction score
0
Points
6
Kami menawarkan pinjaman peribadi ..untuk semua sektOr yang nama Clear tidak black list .. cuma bagi copy ic saja dan syarat mesti ada rekod pinjaman sama ada loan rumah @ kereta .. personal Loan @ kad kredit .. boleh emailkan copy ic anda max loan rm50k .. kami juga menawarkan pinjaman ngan menggunakan kad kredit .. potongan gaji sehingga 75% untuk AG , Badan Berkanun dan majlis daerah .. Pinjaman Perniagaan untuk Cmpny Enterprise dan SDN BHD kelulusan cepat dan doc mudah .. Bertindak segera untuk kebaikan anda .. Hubungi kami di talian 0122923004 (Liza)
 
Sponsored Post

Authentic

Active Member
Joined
Feb 4, 2009
Messages
1,691
Reaction score
56
Points
30
rekod je ke?klau ada rekod pinjaman, tp bayar 2 bulan sekali blh apply x?
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,212
Reaction score
830
Points
176
rasa bunyi cam RHB jer... ;)
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,212
Reaction score
830
Points
176
Ye Tok, mcm biasa sgt dgn ayat2 tu...:D:D
bialer tuan... sehingga kini mencari 200k..:) adakah peluang ini akan datang jugak akhirnya nanti .. hanya Allah maha Mengetahui
 

overide07

Fun Poster
Joined
Sep 27, 2008
Messages
542
Reaction score
9
Points
20
bialer tuan... sehingga kini mencari 200k..:) adakah peluang ini akan datang jugak akhirnya nanti .. hanya Allah maha Mengetahui
Sama la kite nie tok...menanti peluru2 terakhir untuk berperang...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register