BTC USD 62,605.6 Gold USD 1,802.26
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Projek CCTV

Status
Not open for further replies.

hairi_g

Fun Poster
Joined
Apr 8, 2010
Messages
184
Reaction score
0
Points
10
Kat sini saya nak bincang pasal projek cctv, ada tak mana2 syarikat yang dapat projek CCTV tapi takde modal? disni saya boleh bantu, back to back dengan saya, anggaran projek 1juta kebawah. Jangan lagi pening2 kepala untuk mencari modal ok :), company saya bekerja bidang IT, network, telekomunikasi dan security
 
Sponsored Post

hairi_g

Fun Poster
Joined
Apr 8, 2010
Messages
184
Reaction score
0
Points
10
Kat sini saya nak bincang pasal projek cctv, ada tak mana2 syarikat yang dapat projek CCTV tapi takde modal? disni saya boleh bantu, back to back dengan saya, anggaran projek 1juta kebawah. Jangan lagi pening2 kepala untuk mencari modal ok :), company saya bekerja bidang IT, network, telekomunikasi dan security
 

muhdy

Legendary Member
Joined
May 20, 2010
Messages
11,100
Reaction score
37
Points
120
Kat sini saya nak bincang pasal projek cctv, ada tak mana2 syarikat yang dapat projek CCTV tapi takde modal? disni saya boleh bantu, back to back dengan saya, anggaran projek 1juta kebawah. Jangan lagi pening2 kepala untuk mencari modal ok :), company saya bekerja bidang IT, network, telekomunikasi dan security

wah .. hebat nie.. saya pun keje makan gaji dgn company yg buat projek cctv , card access system... nak apply keje blh?:-?
 

REMEDY KARUNG GUNI

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Feb 11, 2008
Messages
33,481
Reaction score
412
Points
136
wah .. hebat nie.. saya pun keje makan gaji dgn company yg buat projek cctv , card access system... nak apply keje blh?:-?

la..apasal tak bagitau haritu masa jumpa...ada projek cctv...tapi dh bagi org ken...next time aku roger ko bro
 

muhdy

Legendary Member
Joined
May 20, 2010
Messages
11,100
Reaction score
37
Points
120
la..apasal tak bagitau haritu masa jumpa...ada projek cctv...tapi dh bagi org ken...next time aku roger ko bro

hari tu jumpa lepak jap jer.. klau lepak lama , blh sembang panjang & byk citer lg.. hari tu pun citer pasal komputer pun blm hbs lg... :D
 

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Paid Membership
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
hari tu jumpa lepak jap jer.. klau lepak lama , blh sembang panjang & byk citer lg.. hari tu pun citer pasal komputer pun blm hbs lg... :D

klu dok dgn remedy mmg kena cukup 7purnama baru habis cerita dia jer
kita punya cite xstart lagi:))
 

muhdy

Legendary Member
Joined
May 20, 2010
Messages
11,100
Reaction score
37
Points
120
klu dok dgn remedy mmg kena cukup 7purnama baru habis cerita dia jer
kita punya cite xstart lagi:))

itulah pasai .. mcm manalah nk bgtau cerita kita punya dulu... :))

p/s : maaf TT , dah offtopic plak..
 

SCEG

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Feb 27, 2010
Messages
2,545
Reaction score
18
Points
25
bro...boleh buat network installation tak
 

muhdy

Legendary Member
Joined
May 20, 2010
Messages
11,100
Reaction score
37
Points
120
bro...boleh buat network installation tak

network installation tu A smpai Z ke? Dr Trunking & conduit smpai setup network ke? skrang nie yg keje mkn gaji pun x dpt nk handle.. blm ckup tgn nk buat keje luar. kalau nak aku cari pekerja part time ( ahad & mlm hari bekerja mgkn blh ). Bab nak setup network tu, yg basic blhlah ( dah lama tinggalkan bidang networking nie ).. kalau ada byk projek , blh aku full time..

apa2 hal , PM detail...

P/S : kalau ada projek Card Access System lg cantekk..
 

SCEG

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Feb 27, 2010
Messages
2,545
Reaction score
18
Points
25
tak boleh bro....boleh henjut 8am-8pm everyday kecuali khamis

aku nak yang full time, nak total sub.....keje banyak, seluruh malaysia, pilih je nak kat mana...nak kena siap b4 raya cina...so aku dah tk cukup tangan
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register