Projek Bebas Hutang Kad Kredit Kaedah EPP - 0% Interest

CG Sponsors




visi-sufi

Active Member
Joined
Aug 31, 2008
Messages
1,946
Reaction score
6
Points
25





Benefits of transfer (from normal credit card rates/charges to EPP)
  1. Saving up to 12% interest per annum
  2. Reduce minimum payment up to 47%
  3. Able to settle the outstanding balance within 3 years
  4. Allow to pay for the minimum payment of the monthly installment
  5. Refresh record for increasing credit limit
  6. Can save 6.5% before processing ( minimum payment 5% and interest 1.5% )
  7. 100% approval
  8. No upfront payment
  9. Collect credit card points to redeem later
  10. Allow transfer from one bank to another bank or within the same bank


Siapa yang patut memohon
  • Mereka yang mempunyai masalah membayar tunggakan (outstanding balance) yang berlambak
  • Mereka yang nak buat pengeluaran tunai ('cash withdrawal') atau 'cash advance'
  • Mereka yang nak buat kedua-dua sekali (selesaikan masalah tunggakan dan buat pengeluaran tunai)
  • Mereka yang 'sesak' hampir-hampir nak kena 'blacklist' disebabkan kesukaran membayar tunggakan kad kredit atau kad kredit yang hampir2 di senarai hitamkan
  • Pemilik perniagaan / networker MLM yang memerlukan modal untuk mengembangkan perniagaan
  • Pemilik perniagaan / networker MLM yang ingin menyediakan perkhidmatan 'Easy Payment - 0% Interest Installment' untuk memudahkan bakal pelanggan atau prospek membeli produk atau menyertai program perniagaan mereka


Adakah anda sedang mengalami masalah tunggakan hutang kad kredit yang melampau sehingga mengakibatkan pendapatan dan sara hidup bulanan malah harian anda terjejas?

Andai ini lah yang sedang anda alami, jangan tunggu lagi! Segera dapatkan nasihat runding cara dan kiraan sebut harga PERCUMA dari EzPayment2U HARI INI.

Ingat! Jangan tunggu sehingga anda DISENARAI HITAM oleh Bank Negara Malaysia.

BERTINDAKLAH SEKARANG!

Untuk Maklumat Lanjut Sila ke
http://www.ezpayment2u.com
 
Last edited:
Sponsored Post

visi-sufi

Active Member
Joined
Aug 31, 2008
Messages
1,946
Reaction score
6
Points
25
Apakah lagi kegunaan epp selain menyelesaikan masalah tunggakan?

APAKAH LAGI KEGUNAAN EPP SELAIN MENYELESAIKAN MASALAH TUNGGAKAN?

EPP juga boleh digunakan untuk membuat CASH ADVANCE dengan kadar interest yang lebih rendah berbanding Normal Rate 18%. Selain daripada itu, daily interest 1.5% juga tidak akan dikenakan.

Contoh:

* Anda memerlukan wang tunai untuk membeli barang atau perkhidmatan tertentu yang tidak menyediakan perkhidmatan kad kredit atau
* Sekiranya kedai tersebut ada mesin kad kredit tapi tak ada sediakan perkhidmatan pembayaran secara ansuran bulanan atau
* Mungkin anda adalah seorang trader forex / saham atau ahli perniagaan yang memerlukan modal tinggi dan kaedah aliran wang tunai yang membolehkan anda membuat pembayaran semula secara ansuran bulanan dengan 0% interest.

Maka segeralah hubungi kami untuk membuat CASH ADVANCE. Kelulusan adalah 100% CONFIRM!
TIADA caj pengeluaran 18%! TIADA caj harian 1.5%!
 

visi-sufi

Active Member
Joined
Aug 31, 2008
Messages
1,946
Reaction score
6
Points
25
Kes-kes bagaimana yang boleh diuruskan?

Kes-kes bagaimana yang boleh diuruskan?

Ada beberapa kes yang boleh diselesaikan
(yang penting kad mesti masih AKTIF)

Kes 1: Outstanding di bawah paras Credit Limit (contoh pengiraan)
Kes 2: Outstanding melebihi paras Credit Limit (contoh pengiraan)
Kes 3: Kad ditahan sementara oleh pihak bank (contoh pengiraan)
Kes 4: Baki Credit Limit yang boleh digunakan tak cukup untuk Management Fee (contoh pengiraan)
Kes 5: Kad Kredit kena tahan Credit Limit sebab ada tunggakan easy payment dan/atau Cash-on-Call (contoh pengiraan)
Kes 6: Guna kaedah EPP untuk dapat tunai melalui Cash Advance (interest lebih rendah dan tiada daily interest 1.5%) (contoh pengiraan)
Kes 7: Outstanding Balance di bawah paras Credit Limit dan Pemilik kad hanya nak buat EPP untuk sebahagian sahaja daripada Outstanding Balance. (contoh pengiraan)
Kes 8: Outstanding Balance melebihi paras Credit Limit dan Pemilik kad hanya nak buat EPP untuk sebahagian sahaja daripada Outstanding Balance (contoh pengiraan)​
 

visi-sufi

Active Member
Joined
Aug 31, 2008
Messages
1,946
Reaction score
6
Points
25
Cash Advance untuk Raya...

Kalau ada sesape yg nak guna duit cash untuk raya tak lagi boleh lah buat Cash Advance dgn EzPayment2U...

MUDAH, PANTAS dan MURAH!


"Easy Cash Easy Payment"


Contoh pengiraan boleh refer Kes 6
 

visi-sufi

Active Member
Joined
Aug 31, 2008
Messages
1,946
Reaction score
6
Points
25
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (3 members and 0 guests)
visi-sufi, roslanab, KUCAI

Hi Roslanab!
Hi KUCAI!

Awatnya dok senyap saje? Kalau tak faham jangan segan2 bertanya...
Setakat bertanya dan berbincang apa salahnya... takde bayaran apa2 pun...

Boleh call terus dan bercakap sendiri dgn En Sufian - 0193355399
Atau
Yahoo Messenger (YM): ezpayment2u

Pilih nak online boleh nak offline pun boleh... Nak offline kena lah jumpa... saya di Bandar Baru Bangi / Putrajaya / Serdang / Kajang... Insya Allah boleh jumpa dan bincang dulu... no hal...
 

visi-sufi

Active Member
Joined
Aug 31, 2008
Messages
1,946
Reaction score
6
Points
25
Download pdf penerangan EzPayment2U

Up lagi petang ni sebelum balik keje!

Kalau tak sempat baca kat website boleh download dulu penerangan dalam format pdf... nak print boleh atau nak baca kat e-book reader pun boleh (kalau ada reader lah)

apa2 hal download dulu pdf penerangan kat http://www.ezpayment2u.com/download/EzPayment2U.pdf
 

visi-sufi

Active Member
Joined
Aug 31, 2008
Messages
1,946
Reaction score
6
Points
25
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (2 members and 0 guests)
visi-sufi, donat88

Hi donat88!
Takkan tengok je kot?
Kalau tak faham jgn segan bertanya...

Call / SMS : 0193355399
YM: ezpayment2u
 

visi-sufi

Active Member
Joined
Aug 31, 2008
Messages
1,946
Reaction score
6
Points
25
Up lagi sebelum berbuka puasa...
Kalau dah tengok tapi tak faham boleh hubungi saya - 0193355399
YM: visisufi
 
Sponsored Post
Top
Log in Register