BTC USD 49,146.3 Gold USD 1,778.60
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Projek Baru : Laman Web Perkongsian Tempat Makan Best

citymall

Active+ Member
Messages
4,295
Joined
Dec 13, 2013
Messages
4,295
Reaction score
480
Points
41
Tukar Banner

Satu lagi untuk menambah baik laman web - pertukaran banner.

Bila kita klik Terengganu - Banner bertukar kepada ciri-ciri Terengganu.
Bila kita klik Sabah - Banner bertukar kepada ciri-ciri Sabah.
Jadi lebih menarik
 
Sponsored Post

inswins

Junior Member
Messages
87
Joined
Oct 1, 2011
Messages
87
Reaction score
2
Points
11
Bro, kau pakai Joomla ker? Tak rasa susah ke dalam SEO nanti?
 

bizplan

Active Member
Messages
2,375
Joined
Nov 1, 2007
Messages
2,375
Reaction score
68
Points
40
Satu lagi untuk menambah baik laman web - pertukaran banner.

Bila kita klik Terengganu - Banner bertukar kepada ciri-ciri Terengganu.
Bila kita klik Sabah - Banner bertukar kepada ciri-ciri Sabah.
Jadi lebih menarik

In Syaa Allah bro.. saya akan cuba usahakan...
 

bizplan

Active Member
Messages
2,375
Joined
Nov 1, 2007
Messages
2,375
Reaction score
68
Points
40
Baguslah gitu. Kat hosting aku ada free SEO List, nak aku letak kau punya tak? Aku tak pakai sangat pun.

TQ bro... boleh jugak kalo tak menyusahkan bro..

p/s : sape2 yg ada koleksi tempat makan best tu boleh la sudikan diri post kat fb page @ web singgahmakan.com
 

Hitman™

Legendary Member
Messages
12,286
Joined
Apr 27, 2010
Messages
12,286
Reaction score
163
Points
128
projek jenis ni yang menggerakkannya adalah pengunjung.
lagi ramai lagi bagus.

kalau takat nak tunggu admin je update satu-satu memang susah.

tt kalau dapat masukkan data dari JJCM pun bagus.
sort by location.
 

nazrirazra

Legendary Member
Messages
11,925
Joined
Jul 17, 2009
Messages
11,925
Reaction score
214
Points
128
Bijak sgt nii. Boleh linkkan ngan otel, restoran and promotional. Untung atas angin pun boleh ni
 

bizplan

Active Member
Messages
2,375
Joined
Nov 1, 2007
Messages
2,375
Reaction score
68
Points
40
projek jenis ni yang menggerakkannya adalah pengunjung.
lagi ramai lagi bagus.

kalau takat nak tunggu admin je update satu-satu memang susah.

tt kalau dapat masukkan data dari JJCM pun bagus.
sort by location.

Betul tu bro... mmg hajat dihati untuk bagi sape2 berkongsi.. tak kisah la kongsi kat web @ fb page.. kalo share kat fb page pun saya boleh tlg masukkan dalam web...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register