BTC USD 83,703.5 Gold USD 4,216.17
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Program MLM- idea diperlukan

eboss

CG Hardcore
gemgem
Messages
85,650
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,650
Reaction score
1,896
Points
591
dalam program www.petrol2all.com aku nak kasi insentif pada upline yang bantu downline menaja.....tapi sampai la nie aku belum ada kaedah nak laksanakan...web master kata cara yang aku cadangkan boleh mengelirukan upline dan downline terutama yang promote secara online.

Sapa leh bantu kasi cadangan...pleaseeeeeeeeeeee ~X(

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aku MUNGKIN akan buat 1 program MGM (MEMBER GET MEMBER)dengan produk UTAMAnya ialah PETRONAS GIFT CARD. Esok FINAL MEETING dengan PETRONAS :D

Akibat kegagalan program yang SVR yang aku bawa dulu tetapi aku masih YAKIN tentang KEBERKESANAN MEMPROMOSIKAN isi minyak lebih2 lagi dalam keadaan ISU KENAIKAN harga minyak terutama Petrol.

So sebelum aku nak keluar ada hal nie aku buka tread nie untuk mendapatkan PANDANGAN dan IDEA dari rakan2 semua tentang apa yang anda inginkan.

MODAL = TAK LEBIH DARI RM200 atau LEBIH DARI RM200
PLAN PEMASARAN = BINARY atau UNILEVEL

dan lain lain idea supaya planpemasaran nie menjadi mantap. :D
 
Last edited:
Satu lagi produk yang MUNGKIN aku masukkan ialah PROGRAM BELAJAR AL QURAN secara ONLINE. Aku difahamkan yang syarikat SCORE A minta beli program tu dengan ustaz nie dengan haarga RM1juta...tapi dia lebih berminat nak berurusan dengan orang kita :) jap lagi aku nak pi test program dia tu :)
 
idea mcm mana abam tt nak ? :p
 
idea mcm mana abam tt nak ? :p

apa apa saja...no hal punya....kalau leh aksi plan company mana2 pun tak kisah :D

aku agak ketinggalan dalam plan2 terkini sejak kebelakangan nie #:-S
 
Utk saya....saya prefer kalu program tuh ada panel syariah yg review..sbb byk st mlm yg x patuh syariah skang nie..nanti sia2 jer..dpt ribu riban tapi...:(
 
Utk saya....saya prefer kalu program tuh ada panel syariah yg review..sbb byk st mlm yg x patuh syariah skang nie..nanti sia2 jer..dpt ribu riban tapi...:(

menarik...tq
 
kalau member get member ni takyah susah2 sangat..bagi komisen sudahhh..:)
 
tak ada sesiapa nak berkongsi pendapat ke?
 
kalu aku,program tu biarlah mmberi win2 situation kpd upline and dowline and bukn perlu cr org semate2 utk untng
 
Back
Top
Log in Register