BTC USD 61,226.6 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Produk Faith Fleur - Serum, Tonic, Shampoo, Conditioner, Hairmist.

Fizs Network

Active Member
Joined
Jan 3, 2008
Messages
2,063
Reaction score
11
Points
55
Sayangi lah rambut anda. Permulaan bermula FaithFleur sbb tgk rambut yg mmg nipis semakin nipis sebab gugur. Cuba macam2 dah before tapi tak istiqamah sbb bau produk tu. Try serum Faith Fleur ni wangi dan rasa rambut lembut plus mudah guna dan nampak rambut mula kurang gugur terus sambar set Faith Fleur. Siapa-siapa berminat



FB_IMG_1565931538680.jpg
FB_IMG_1566925383588.jpg
FB_IMG_1566925356325.jpg
FB_IMG_1565931560764.jpg
IMG_20190817_142618_336.jpg
IMG_20190820_224758_749.jpg
IMG_20190820_224424_427.jpg
IMG_20190820_224419_764.jpg
 
Sponsored Post

Fizs Network

Active Member
Joined
Jan 3, 2008
Messages
2,063
Reaction score
11
Points
55
Faith Fleur Hair Tonic menguatkan akar rambut agar rambut kurang dan tidak mudah gugur lagi. Cuma spray ke kulit kepala selepas bersyampu dan gosok lembut kulit kepala agar ia menyerap ke seluruh kepala. Ia juga berbau wangi serta tidak berminyak dan membuatkan anda selesa sepanjang hari.



🚊🚊 cod Banting dan seremban

FB_IMG_1566926093149.jpg
Screenshot_20190828_012118.jpg
IMG_20190828_011912_091.jpg
IMG_20190828_011904_853.jpg
IMG_20190828_011847_198.jpg
IMG_20190828_011847_198.jpg
IMG_20190828_011751_151.jpg
Sayangi lah rambut anda. Permulaan bermula FaithFleur sbb tgk rambut yg mmg nipis semakin nipis sebab gugur. Cuba macam2 dah before tapi tak istiqamah sbb bau produk tu. Try serum Faith Fleur ni wangi dan rasa rambut lembut plus mudah guna dan nampak rambut mula kurang gugur terus sambar set Faith Fleur. Siapa-siapa berminat



FB_IMG_1565931538680.jpg
FB_IMG_1566925383588.jpg
FB_IMG_1566925356325.jpg
FB_IMG_1565931560764.jpg
IMG_20190817_142618_336.jpg
IMG_20190820_224758_749.jpg
IMG_20190820_224424_427.jpg
IMG_20190820_224419_764.jpg
 

Fizs Network

Active Member
Joined
Jan 3, 2008
Messages
2,063
Reaction score
11
Points
55
Rambut Bermasalah Dari Akar.
.
.
.
Ramai yang tidak mengambil peduli mengenai masalah rambut berbanding menjaga kecantikan wajah. Kebanyakan hanya sekadar mencuci rambut jika terasa gatal, busuk dan berkelemumur.
.
Ada juga tidak kisah tentang kesihatan rambut walaupun sudah menjadi botak kerana menganggap ianya sebagai fesyen.
.
Tidak kira apa sahaja masalah rambut yang anda alami ianya bermula daripada akar rambut. Jika daripada akarnya baik maka sihatlah keseluruhan rambut anda.
.
Penjagaan rambut haruslah bermula dari akar rambut, kulit kepala sehingga ke hujung rambut. Ini kerana rambut memerlukan penjagaan konsisten termasuk bahagian akar kulit kepala yang terlindung dengan helaian rambut.
.
Berminat???
Mcmana nak beli???
Boleh Call / WhatsApp
http://www.wasap.my/60105429709/Saya-Nak-FaithFleur

AGEN Anda... #ALCTFaithFleur
#FaithFleurHq
#FaithFleurbyCtyMary
#LebatkanRambut
#HilangkanBauBusuk
#HilangkanKeguguranRambut
#RambutGugur #MelebatkanRambut #uban #serum #tonik
#faithfleur #tonic #shampu #hairmist

Pages:
https://www.facebook.com/ALCTFaithFleur

FB:

COD : Bukit Changgang / Dengkil / Dengkil / Olak Lempit / Banting / Seremban / Senawang / Paroi dan sekitarnya
 

Fizs Network

Active Member
Joined
Jan 3, 2008
Messages
2,063
Reaction score
11
Points
55
TAK PERNAH TAU APA ITU HAIR TONIC?

Seperti namanya, tonik adalah ubat yang berfungsi sebagai perangsang kepada rambut anda. Rambut anda berterusan kehilangan nutrien atas beberapa faktor. Genetik, usia, permakanan mahupun rutin harian anda sendiri.

Sedangkan, rambut memerlukan nutrisi berterusan untuk kekal sihat. 7 bahan dibawah ini terkandung didalam Hair Tonic Faith Fleur untuk memberikan nutrisi tambahan pada rambut

DAUN JELATANG

Disebalik daun yang tajam dan menyengat, daun jelatang mampu merawat keguguran rambut yang teruk

DAUN INAI

Selain dari memberikan warna untuk rambut anda, inai dipercayai boleh mengurangkan kelemumur dan menggalakkan pertumbuhan rambut baru

DAUN SELADA AIR

Mampu memulihkan kulit kepala yang kering dan memberikan nutrisi yang lengkap untuk melembapkan rambut

GINSENG

Ginseng sudah terkenal sejak beribu tahun dulu lagi dengan khasiat untuk tubuh badan. Tetapi, ginseng juga mampu menguatkan akar rambut supaya tidak mudah gugur

DAUN ARNICA

Mengandungi bahan kimia semulajadi yang dipercayai mampu merawat rambut bercabang dan uban pramatang di usia muda

DAUN SAGE

Daun yang popular untuk rawatan rambut. Minyaknya digunakan untuk melembutkan dan mewangikan rambut anda

Kesemua bahan diatas ini anda boleh dapati didalam satu botol sahaja! Hair Tonic hadir dengan ramuan istimewa ini untuk merawat rambut anda terus dari akarnya

Berminat???
Mcmana nak beli???
Boleh Call / WhatsApp http://www.wasap.my/60123015970/Saya-Nak-FaithFleur

 

Attachments

  • IMG_20191204_202813_813.jpg
    IMG_20191204_202813_813.jpg
    177.6 KB · Views: 8
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register