BTC USD 60,689.6 Gold USD 1,793.80
Time now: Jun 1, 12:00 AM

problem dgn notebook cq40

ajib88

Super Active Member
Joined
Jun 21, 2010
Messages
6,507
Reaction score
6
Points
65
member aku nie anta kat aku katanya laptop slow bila nak on..kalo on pown xsampai deskstop..coz suruh repair2 jer..so aku cakap try format dulu..then aku formatkan lah..then bila format asyik stuck kat start before sampai kat tempat nak pilih advance or upgrade..(windows 7)..aku try la tukar cd lain sama jer..then aku cuci ram dan try pakai hdd lain..on-on sama je..then aku reset balik terus blank....tolong aku....huhuhu..:(:)((..
 
Sponsored Post

mazri_myie

Active+ Member
Joined
Mar 7, 2010
Messages
4,288
Reaction score
255
Points
41
aku br je format laptop cq40 ni..format install windows xp la
insya-Allah xde mslh..
 

ajib88

Super Active Member
Joined
Jun 21, 2010
Messages
6,507
Reaction score
6
Points
65
bukan per bro..aku tgk blakang ada sticker service hp..aku takot prob lama laptop ni dtg balik..huhuh..aku off kejap dlm 5 minit dah leh on balik..tapi still stuck lg..risau owh tuko2 hdd terus blank..dah off lima minit baru kuar display..ape la prob laptop ni..
 

AjuL

Super Active Member
Paid Membership
Joined
Jul 2, 2009
Messages
9,046
Reaction score
173
Points
73
maksud ko stuck masa nak format tu eh?

Disable FDD dalam BIOS.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register