CG Sponsors




Bro_Izantie

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
17,073
Reaction score
928
Points
161
Salam geng..

Aku dah buat calculation dan tggu bos sign cek jer..opis aku sedang mgalami krisis toner habis..so kitaorg dah nak beli tp bos aku suruh beli yg refill punyer...ok..takper la..masaalahnya skrg, no phone apek yg aku deal ari tu dah ilanggggg....sbb harga aku dah deal kat situ dan kalau aku google cari seller lain dan dpt hrga tinggi, sapa nak tolong bayarkan? huhuhuhuhuhuhuhu~X(~X(~X:)(:)(:)((...opis aku ni plak kekadang pemerintahan berkuku besi..kalau A, A la...takdernyer boleh jadi B...~X(~X(~X(..so,
sesaper geng CG yang tokei2 toner/bole rekeman kat mana bole dapat 3 menatang ni aku perlukan pertolongan ASAP...

1. HP Colour Lasetjet Q60001
2. HP Colour Lasetjet Q60002
3. HP Colour Lasetjet Q60003

Bajet memang ciput dan kedekut...RM140 jer sebijik dan total RM420.00 jer cek tu akan sign...

Harap ada yg sudi bantu...013-6068441!!!...tq

~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(
 
Sponsored Post

Bro_Izantie

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
17,073
Reaction score
928
Points
161
up sikit bagi org nampak....
 

Bro_Izantie

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
17,073
Reaction score
928
Points
161
Tu la pasalll....yg refill punya ada kot harga camtu...sbb aku dah deal ngan apek ni...tp no phone ilang....mgkin ada aci sapu sampah masuk bilik aku dan tersapu skali ngan kertas note tu.....adeiiiiiii...ada sapa bole tolong tak ni? huhuhuhuhuhuh
 

Bro_Izantie

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
17,073
Reaction score
928
Points
161
sapa bole tolong...sapa bole tolong....May Day...May Day..S70A-34, request to emergency landing!!!
 

Bro_Izantie

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
17,073
Reaction score
928
Points
161
takdo sapo bole tolong den ko?..mampuih den kono sobat nanti..huuhuhuhu
 

haudli

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,313
Reaction score
442
Points
136
bersabarla bro,,x selamanye kite dirundung malang..
kekehkehkeh..

hope ade geng cg yg bole menolong nanti
 

Staffstatic

Active Member
Joined
Jul 17, 2009
Messages
2,265
Reaction score
28
Points
30
paling murah pon pakcik buleh bg rm 290 toner 2...
tp pakicik duk area utara kot heheh
 
Sponsored Post
Top
Log in Register