printer toner

  1. Bro_Izantie

    Wanted Printer toner HP A.S.A.P!!!

    Salam geng.. Aku dah buat calculation dan tggu bos sign cek jer..opis aku sedang mgalami krisis toner habis..so kitaorg dah nak beli tp bos aku suruh beli yg refill punyer...ok..takper la..masaalahnya skrg, no phone apek yg aku deal ari tu dah ilanggggg....sbb harga aku dah deal kat situ dan...
  2. N

    To Sell Sale!!! Toner Samsung

    Salam semua, saya buka sale untuk toner samsung.. Utk model lain blh pm sy...:)cgrock 1) ML1610-RM180.00 2) ML2150-RM485.00
  3. S

    Wanted Beli balik cartridge dan toner kosong - 0143309088

    Kami beli cartridge injet dan toner kosong pelbagai jenis jenama. Original dan tak refill sahaja. Sesiapa yang berminat nak jualkan kartrij kosong anda sila hubungi saya di 0143309088 atau email [email protected] Kami juga membeli balik toner dan catrij baru yang tak digunakan lagi...
  4. N

    To Sell ICT and Computer Services

    Kepada semua rakan forum, disini ada sedikit pengenalan dan info ; Neeze Dot Com terlibat dalam perniagaan di bidang perkhidmatan. Antara bidang perkhidmatan yang terlibat adalah;  ICT, Software Development and Computer base Hardware Trading  Web-base system  Portal  Programming  Data...
Top
Log in Register