Posting Topik Baru Mengambil Lebih Masa

CG Sponsors




Xploit Machine

Legendary Member
Joined
Nov 23, 2012
Messages
17,835
Reaction score
3,226
Points
236
Dear Admin / SuperMod / Mod,

Sejak tengahari tadi saya dapati ada masalah sedikit "lagging" untuk mulakan topik - topik baru, tapi untuk "reply" tiada masalah. Screenshot dibawah pada anak panah itu ada "progress bar" yang tunjukkan status "loading" .. ambil masa lebih kurang 10 ke 15 saat.

Isu ni ada di forum yang saya kerap post "Current News, Android section dan Computers" untuk bahagian lain saya tidak pasti sebab saya jarang ke situ, juga tidak pasti sama ada rakan - rakan lain ada isu seperti ini.

"Browsing, Site Loading" tiada masalah .. macam biasa:unsure:




Terima kasih dan Selamat Tahun Baru kepada semua team CG dan ahli - ahli lain :)

 
Sponsored Post

Xploit Machine

Legendary Member
Joined
Nov 23, 2012
Messages
17,835
Reaction score
3,226
Points
236
Dear Admin / SuperMod / Mod,

Sekarang sudah kembali laju seperti biasa, tidak pasti mengapa .. terima kasih :)
 

kopirait

CG Top Poster Club
Joined
Apr 18, 2010
Messages
34,051
Reaction score
1,872
Points
206
Dear Admin / SuperMod / Mod,

Sekarang sudah kembali laju seperti biasa, tidak pasti mengapa .. terima kasih :)
ya betul semalam lag bila nak buat thread baru.
harini tak try test cuba uji lagi.
 

Xploit Machine

Legendary Member
Joined
Nov 23, 2012
Messages
17,835
Reaction score
3,226
Points
236
ya betul semalam lag bila nak buat thread baru.
harini tak try test cuba uji lagi.
saya rasa yang script lampu kelip2 krismas atas tu .. hari ni dah xder, baru nampak laju paste topik :)
 

Dann

Administrator
Staff member
Joined
Nov 19, 2005
Messages
3,214
Reaction score
1,853
Points
101
Indeed ada issue pada firewall kita mlm tahun baru kelmarin. Sebenarnya kita terus investigate dan take action dari thread ini cuma saya tak sempat utk update sini malam tu. Berbanyak terima kasih dan teruskan report macam ni pada masa akan datang.

P/s: Ngam ngam malam tahun baru dia nak buat hal.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register