PHYTO SCIENCE SDN BHD (1013730P) (AJL 932039) - www.iphytoscience.com

CG Sponsors




RastaSay

Fun Poster
Joined
Apr 23, 2013
Messages
600
Reaction score
51
Points
30
tgk si hafiz skrg dok jual OTC plak,dh xde jual stemcell lg ke?
 
Sponsored Post

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,249
Reaction score
259
Points
131
sy tak fikir phyto ni moneygame...sebab company mmg jual produk dan keuntungan dr situ dia bayar bonus.

sy sendiri bekas phyto...yg buat sy berenti bila dah berjumpa dgn barisan terawal yg setup phyto...diorg reveal kos harga produk tu rm8 tp dijual rm250...tu yg sy sendiri rasa tak brapa selesa dan menganiaya orang...mmg company jual mahal camtu walaupun kos sgt jauh beza..supaya company dpt untung byk dan boleh byr bonus byk...cuma sy rasa mcm tak patut dan 1 lagi sebab bila ada perubahan plan dalaman yg tak dinyatakan secara jelas kepada semua ahli..bile sy dah lalui dan dpt tahu, rasa tertipu...tu sebab sy berehenti..yang dah lalui je tahu..
klu RM8 jadi RM250, konpom laa main duit (money game)..patut jual RM10-RM12 atau klu nak MLMkan juga, RM20-RM25 org masih bole trima..
 

ecomoda012

Active+ Member
Joined
Jan 23, 2006
Messages
3,487
Reaction score
19
Points
25
meh join real business...22% ada, 10% ada...income pasif setiap bulan
 

ipinos

Active Member
Joined
Feb 10, 2014
Messages
1,509
Reaction score
24
Points
30
setakat ni org yg approach aku suka cite pasal kekayaan org lain.
tunjuk org pakai GTR lah.
tunjuk budak umur 18 tahun income beribu sehari.
tunjuk org pegang cek riban2.

tapi bila tanya ko bape dapat?
bulan lepas RM2k je bro.. pasal baru join.

RM2k je? kiranya cite juta2 ferari semua tadi tu.. kalau aku nak pinjam ko RM10k hari ni minggu depan bayar balik tak dapat la?

terus muka sengih cam kerang
Biasa la tu marketing...diorang tau apa yg org msia nak..:D
 

ViperX

Active+ Member
Joined
Oct 10, 2016
Messages
4,309
Reaction score
488
Points
41
Phytoscience, DCHL Francazure, msh lg aktif rupanya.
Phytoscience target budak2 U
DCHL Francazure target budak2 gomen
Tp konsep sama..
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,393
Reaction score
1,586
Points
596
Masih laju lagi ka phytoscience nie

Tengok masih ada dok promote siap ada pengikut akan sound kita bila kita tanya apa apa

Banyak depa nie mengagungkan leader
 

proxsi

Fun Poster
Joined
Feb 9, 2010
Messages
846
Reaction score
3
Points
15
skrg geng phyto jual saham OTC pulak
beli arini dgn harga sekian sekian, dlm 18 bln dpt triple return
yg aku xbrp nk hadam, masa skrg tgh pakat bli saham tu, mmg la hrga saham akan naik
nnt lps 18 bulan, semua pakat jual, apa jd yg baru join?? tadah habuk je?
 

drumah.com

Fun Poster
Joined
Mar 22, 2009
Messages
391
Reaction score
54
Points
20
skrg geng phyto jual saham OTC pulak
beli arini dgn harga sekian sekian, dlm 18 bln dpt triple return
yg aku xbrp nk hadam, masa skrg tgh pakat bli saham tu, mmg la hrga saham akan naik
nnt lps 18 bulan, semua pakat jual, apa jd yg baru join?? tadah habuk je?
yg baru naya lah.. skim2 gini pusing kot mana pon sama..
 

kai2020

Super Active Member
Joined
May 14, 2006
Messages
6,043
Reaction score
825
Points
111
Bkn takat naya tp tempah seat kt neraka, cube tgk bdk2 muda yg mls keje dan blaja, dorang dpt duit cara mcm ni la, pki smart, kete mewah, bg duit haram kt mak bpk, kaya duit haram di dunia, neraka di akhirat...kesiaan.

Ps: Baik jual tisu tepi jln
 
Sponsored Post
Top
Log in Register